Vroue word toegelaat om mans se voorstelle te verwerp volgens Islam, hier is die verduideliking – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
5 Ordes van mense wat voogde van die huwelik in Islam kan wees, nommer 3 broers

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Voor die uitvoering van die huwelikskontrak, stel of preek ‘n man gewoonlik ‘n vrou wat later sy vrou sal word. Natuurlik, met etiket volgens die Islamitiese wet, naamlik om na die huis van ‘n vrou se ouers te kom, om toestemming te vra om met hul kind te trou.

Read More

Ongelukkig weier sommige vroue ‘n man se voorstel. Nie ‘n paar nie, mans is teleurgesteld en voel seergemaak omdat hulle verwerp is.

Wat dan in die mening van Islam as ‘n vrou die voorstel van ‘n man wat met haar wil trou verwerp?

Die voorsitter van die Oos-Jakarta Dai Muda Indonesië Kommunikasieforum (FKDMI), Ustadz Asroni Al Paroya, het gesê die wet oor die afkeur van ‘n aansoek is basies toelaatbaar (mubah). Die verwerping moet egter op ‘n sagte en sagte manier wees sonder om die aansoeker aanstoot te gee.

As ‘n meisie wil weier, doen dit net. Dit is omdat om nie laster te veroorsaak nie, en om nie die harte van ander seer te maak nie.

“Maar die punt is steeds om die aansoek te weier. Dit is om nie laster in Islam te veroorsaak nie en nie om ander mense se harte seer te maak nie. Want soos ons weet, is die wet om mense seer te maak in Islam verbied en kan dit tot sonde lei.” het Ustadz Asroni gesê toe hy ‘n tyd gelede deur MNC Portal gekontak is.

Verwante nuus

Besonderhede van troukoste Geskatte koste van IDR 50 miljoen, moenie verkwis en oorbegroot wees nie!

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae