Vredesending, TNI-hoofkwartier vertrek 175 soldate na die Kongo

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die TNI-hoofkwartier (Hoofkwartier) stuur soldate wat lede is van die TNI Engineer Company Task Force vir die Garuda Kontingent XX-S/MONUSCO tydens ‘n militêre seremonie by die TNI Headquarters Plaza, Cilangkap, Oos-Jakarta, Donderdag (24/3/2022) ). Die soldate sal ‘n VN-sending in die Kongo, Sentraal-Afrika, uitvoer.

Die hoof van die TNI, lt.genl. Eko Margiyono, het die TNI-bevelvoerder verteenwoordig om die seremonie te lei.

Die hoofliggaam van hierdie troep was van die 11de Gevegsingenieurbataljon/Durdhaga Wighra, Kodam Jaya onder leiding van lt.kol. Czi Bambang Santoso. Hulle sal die Kizi TNI Konga XX-R/MONUSCO-taakmag vervang.

Die bevelvoerder van die Indonesiese gewapende magte in die mandaat voorgelees deur Kasum TNI Lt.-genl. TNI Eko Margiyono het gesê dat die opdrag van die Garuda-kontingent ‘n trotse taak was.

Hierdie taak is ook ‘n eer vir die TNI vir die uitvoering van die mandaat van die Aanhef tot die 1945 Grondwet om deel te neem aan die uitvoering van wêreldorde gebaseer op onafhanklikheid, ewige vrede en sosiale geregtigheid.

Verder het die TNI-bevelvoerder gesê dat die rehabilitasie en instandhouding van infrastruktuur, die skoonmaak van mynvelde en die tem van plofstof, en ander take met gemeenskapsontwikkelingspogings gepaard moet gaan.

Volgens hom is Indonesiese soldate op VN-sendings nie net bekend vir hul professionaliteit in die uitvoering van hul pligte nie, maar ook vir hul vermoë om die gedagtes en harte van die mense in die sendinggebied te wen.

“Met die beginsel van ‘to win heart and mind’ sal die sending goed en vlot verloop omdat dit deur die gemeenskap in die sendinggebied aanvaar kan word en met die opleiding, vaardighede en kennis wat jy reeds het. Ek is seker die taakspan sal hierdie keer sy pligte goed kan uitvoer,” het die TNI-bevelvoerder Vrydag (25/3/2022) in sy verklaring gesê.

Hy het die soldate aangeraai om die lesse wat uit die vorige taakspan geleer is, aan te vul. Daarbenewens moet taktiese vermoëns in die veld aanpasbaar en innoverend wees om taaksukses te behaal.

“Bevelvoerder-elemente moet werklik die vermoëns, besonderhede van take, standaard bedryfsprosedures en die reëls van betrokkenheid verstaan ​​wat bepaal is,” het hy gesê.

Vir u inligting, die troepe van die Kizi TNI Konga XX-S/MONUSCO Taakmag wat uitgestuur is, het 175 personeellede beloop. Hulle bestaan ​​uit 152 weermagpersoneel, 17 vlootpersoneel en 6 lugmagpersoneel.

Redakteur: Muhammad Fida Ul Haq

Deel artikels:


.

Maak 'n opvolg-bydrae