Voormalige UEFA-president dink Paris Saint-Germain-aanhangers het die reg om Lionel Messi te kritiseer – Gilabola.com

  • Whatsapp
Voormalige UEFA-president dink Paris Saint-Germain-aanhangers het die reg om Lionel Messi te veroordeel

PSG-aanhangers was ontevrede met Lionel Messi se gebrek aan bydrae nadat die klub uit die Champions League geklop is.

Gekke bal – Voormalige UEFA-president en Frankryk-legende Michel Platini beweer dat Paris Saint-Germain-aanhangers die volste reg het om Lionel Messi, wat teleurgesteld was in sy eerste seisoen by die Parc des Princes, uit te boet.

Read More

Die 34-jarige superster het verlede somer by die Franse hoofstadreuse aangesluit op ‘n gratis oordrag vanaf Barcelona, ​​​​maar sy eerste seisoen by PSG het nie verloop soos beplan nie.

Die sewemalige Ballon d’Or-wenner het net twee doele in 18 Ligue-wedstryde hierdie seisoen aangeteken, terwyl hy ook verskeie kere langs die kantlyn was met fiksheidsprobleme wat sy vorm vir Mauricio Pochettino se span beperk het.

Onlangs het Lionel Messi onder skoot gekom van PSG-aanhangers omdat hy gesien is as instrumenteel in hul uittrede uit die Champions League in die hande van Real Madrid, toe die oud-Barcelona ‘n strafskop in die eerste been misgeloop het, terwyl hy ook nie daarin geslaag het om ‘n strafskop te maak nie. betekenisvolle bydrae in die tweede been by die Bernabeu. .

Nou beweer die voormalige UEFA-president en Franse legende Michel Platini dat die doelskieter die bynaam het La Pulga Die man moes nie gekla het oor die optrede van die PSG-aanhangers en gesê dit is iets wat ‘n speler normaalweg aanvaar nie.

Hy het vertel uit te druk“Lionel Messi verstaan ​​hulle ook, maar dit maak seer. Ek kry ook fluitjies van die ondersteuners by die Parc des Princes. Maar nooit by Saint-Etienne, of by Juventus nie. Jy word toegelaat om te fluit [kepada para pemain]. Die ondersteuners is altyd reg, maar ek sal dit nie doen nie.”

“Almal het die reg om te fluit, te kritiseer [para pemain tim kesayangan mereka]. Die sokkerveld is ‘n uitlaatklep. Jy word toegelaat om dit te doen, maar dit word ‘n slegte ervaring [bagi pemain].”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae