Vier Manchester United-spelers sal na verwagting Old Trafford verlaat – Gilabola.com

  • Whatsapp
Vier Manchester United-spelers sal na verwagting Old Trafford verlaat

Cristiano Ronaldo is onder die spelers wat in die Manchester United-speleruittogwa ingesluit sal word.

Gekke bal – Die voormalige Premierliga-verdediger Danny Mills glo dat Cristiano Ronaldo een van vier spelers sal wees wat Manchester United volgende somer sal verlaat, saam met Paul Pogba, Edinson Cavani. en Jesse Lingard.

Read More

Die Rooi Duiwels het tot dusver ‘n teleurstellende 2021-2022-seisoen beleef, aangesien hulle steeds sesde op die Premierliga-puntelys sit, terwyl hulle ook uit die Champions League, FA Cup en League Cup geklop is om hul trofeedroogte tot vyf jaar te verleng.

Manchester United werk tans daaraan om ‘n nuwe bestuurder te vind wat hulle kan lei om volgende seisoen na glorie vir die klub terug te keer, aangesien Erik ten Hag, afrigter van Ajax Amsterdam, as gunsteling aangewys word om by Ralf Rangnick oor te neem, wat slegs as tussentydse afrigter gekontrakteer is tot die einde hierdie seisoen.

Afgesien van die bestuurder, kan groot veranderinge ook volgende seisoen in die Manchester United-groep plaasvind wanneer Paul Pogba en Jesse Lingard se kontrakte aan die einde van hierdie seisoen op Old Trafford verstryk, asook Edinson Cavani. Daar word ook wyd gerugte dat Cristiano Ronaldo kan vertrek al het hy ‘n jaar oor op sy kontrak.

Danny Mills vertel Football Insider“Kontrak [Paul] Pogba sal oor drie maande uit wees. Dit was nou redelik duidelik dat hy gaan. Ek neem aan dat hy aan die einde van die seisoen sal vertrek. [Edinson] Cavani sal gaan, [Jesse] Lingard gaan weg, en Cristiano Ronaldo sal dalk selfs vrygelaat moet word. Ek is seker daardie vier spelers sal volgende seisoen uit die Manchester United-groep wees.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae