Toerisme ontwaak weer, Toerismesakeakteurs by KBB word daaraan herinner om CHSE toe te pas

  • Whatsapp

BANDUNG BARAT, 1NEWS.LIVE – Sektor toeris Daar word voorspel dat dit vanjaar ‘n herlewing sal beleef namate die geval van die Covid-19-pandemie al hoe meer skuins raak en die reguleringsbeleid van die regering verslap word. Toeristesake-akteurs moet egter steeds die aspekte van netheid, gesondheid, veiligheid en omgewingsvolhoubaarheid vervul.CHSE).

Read More

“Daar word voorspel dat die kreatiewe ekonomie en toerisme weer sal styg. Miskien is die toerismebeweging nou nog steeds 50 persent, maar in die toekoms sal dit aanhou strek en toerisme-akteurs moet dit antisipeer,” sê ondervoorsitter van Kommissie X DPR RI Dede Yusuf Macan Effendy na die sosialisering van SNI 9042:2021 in Padalarang, West Bandung Regency (KBB), Vrydag (25/3/2022).

Hierdie politikus van die Demokratiese Party het vergelyk, in Europa is mense vry om ander lande in en uit te gaan en dra selde maskers. Indonesië is inderdaad laat, maar dit is verstaanbaar omdat daar baie ingange na hierdie land is en inentings nog nie alle partye geteiken het nie.

Redakteur: Agus Warsudi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae