Spotify onttrek uit Rusland en voel dat sy werknemers bedreig word – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Spotify sluit kantoor in Rusland, oorlog woed voort

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Rusland se inval in die Oekraïne het ‘n impak gehad, aangesien baie vermaaklikheidsbedryfmaatskappye aan die Russiese mark onttrek het. Nou, amper ‘n maand later, volg Spotify uiteindelik in die voetspore van sy eweknieë.

Read More

Gerapporteer deur The Verge, Saterdag (26/3/2022), is die onttrekking van hierdie diens gebaseer op ‘n nuwe regulasie in Rusland rakende die verspreiding van negatiewe nuus oor die weermag en die regering wat gereed is om burgers met 15 jaar tronkstraf te straf. Met inagneming van die regulasie as ‘n verstikkende, het Spotify besluit om dit nie te fasiliteer nie.

“Spotify glo dit kan ‘n betroubare en onafhanklike bron van nuus oor Rusland wees. Ongelukkig beperk nuwe regulasies wat deur die plaaslike regering ingestel is, vryheid van uitdrukking en bedreig selfs die veiligheid van Spotify-werknemers,” het hulle in ’n verklaring geskryf.

Vroeg in Maart het Spotify eintlik verskeie deure van hul samewerking met Rusland gesluit deur inhoud van RT en Sputnik van die regering te verwyder. Nou, om sy werknemers te beskerm, word Spotify gedwing om die volgende stap te neem en hul diens heeltemal te onttrek.

“Na deeglike oorweging het ons besluit om ons diens in Rusland van vroeg in April af te sluit,” het Spotify in ’n verklaring gesê.

Spotify is nou een van honderde tegnologiemaatskappye wat uit Rusland onttrek het sedert die inval in die Oekraïne aan die einde van Februarie. Met die sluiting van verskeie dienste in Rusland word gehoop dat die ongerief wat die publiek ervaar die regering se hart kan roer.

Redakteur: Hadith Abdillah

Verwante nuus

Joe Rogan-kontroversie raak Spotify, hier is 'n ry liedstroomtoepassings wat die moeite werd is om te probeer

Musiek

Donderdag 03 Februarie 2022 19:32 WIB

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae