Sergio Aguero beskuldig die Engelse media daarvan dat hulle almal pro Manchester United is – Gilabola.com

  • Whatsapp
Sergio Aguero beskuldig die Engelse media daarvan dat hulle almal pro Manchester United is

Sergio Aguero het sy loopbaan van 10 jaar in Engelse sokker saam met Manchester City geproe.

Gekke bal – In ’n onlangse Twitch-stroom het die voormalige Manchester City-doelskieter Sergio Aguero verklaar dat alle joernaliste en TV-kanale in Engeland Manchester United-ondersteuners is.

Read More

Die Argentynse internasionale legende het uit sokker getree ná ‘n hartprobleem op 15 Desember 2021, met hy het net vyf verskynings vir Barcelona gemaak sedert sy skuif verlede somer.

Maar hy het ‘n merkwaardige 10-jarige Premierliga-loopbaan saam met Manchester City geniet, en het vyf Premierliga-titels, ses Ligabekers, een FA-beker en drie Community Shields vir die klub gewen. Die Burgers.

Terwyl hy op ‘n individuele vlak was, het hy ook ongelooflike statistieke aangeteken nadat hy 260 doele en 73 assists in 390 optredes in alle kompetisies vir Manchester City aangeteken het, wat hom een ​​van die grootste legendes maak wat nog in die Premierliga gespeel het.

Nou het die voormalige skoonseun van Diego Maradona sy ervaring onthul om vir ‘n dekade saam in die Premierliga te speel Die burgers, gesê dat die media in Engeland meestal op Manchester United gerig is.

Hy het deur die rekening gesê Twitchhy het gesê: “Man, jy het geen idee hoe die lewe in Engeland is nie. In Engeland is almal, al die joernaliste, al die TV-kanale, almal, hulle is almal Manchester United-ondersteuners. Alles!”

Sergio Aguero se opmerkings oor die Britse media wat ‘n Manchester United-ondersteuner is, het baie belangstelling gelok. Baie aanhangers ondersteun die bewerings van die Argentynse legende. Ander het egter die voormalige Manchester City-kommentaar verwarrend gevind, want dit was rooi duiwel is die klub wat die meeste kritiek van die Britse media ontvang het.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae