Rusland oefen oorlog in betwiste gebiede met Japan, betrek amfibiese tenks en missiele

  • Whatsapp

MOSKOU, 1NEWS.LIVE – Rusland hou oorlogspele op die Kuril-eilande wat met Japan betwis word. Rusland het vredesgesprekke oor die betwiste eilande opgeskort weens sanksies wat Japan ingestel het oor sy inval in die Oekraïne.

Read More

Rusland se Oostelike Militêre Distrik het gesê sy troepe hou oorlogspeletjies en ontplooi meer as 3 000 troepe en honderde militêre toerusting.

Dit is nie vermeld op watter eiland die oefening plaasgevind het nie. Die Kuril-eilande bestaan ​​uit ‘n ketting eilande wat Rusland se Kamchatka-skiereiland en Japan se mees noordelike eiland, Hokkaido, verbind. Rusland noem die streek die Kurils terwyl Japan dit die Noordelike Gebied noem.

Territoriale geskille oor die vier eilande moet nog ‘n beslegtingspunt vind.

Intussen het Japan Dinsdag woede uitgespreek nadat Rusland hom aan langdurige vredesonderhandelinge onttrek het en ekonomiese projekte in die streek bevries het.

Die Russiese oorlogspeletjies behels amfibiese voertuie, scenario’s om die vyand af te weer, insluitend die vernietiging van personeelvervoervliegtuie. Die oefeninge toets ook anti-tenk geleide missiel operasie vaardighede.

“Daarbenewens voer Lugmag-eenhede ’n reeks aksies uit om bespotlike vyandelike vliegtuie op te spoor, te identifiseer en te vernietig wat op die punt staan ​​om lugaanvalle uit te voer,” berig Interfax.

Redakteur: Anton Suhartono

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae