PDIP skenk 1 000 fietse tydens die Banteng Ride and Night Run

  • Whatsapp
PDIP skenk 1 000 fietse tydens die Banteng Ride and Night Run


Jakarta (1NEWS) –

Read More

PDI Perjuangan sal 1 000 fietse en 2 000 skoene vir onderwysers en studente skenk tydens die Banteng Ride and Night Run-geleentheid wat Sondag (27/3) in die Gelora Bung Karno (GBK) area, Jakarta, gehou word.

Die aktiwiteit is verpak in die vorm van sportvermaak in die vorm van fietsry- en hardloopkompetisies in die GBK-omgewing. Hierdie aktiwiteit is oorspronklik vir laat Januarie 2022 beplan. Maar weens hoë Omicron-gevalle is besluit om Maart 2022 te beëindig.

“Sondagoggend, om 06.30 WIB, sal daar ‘n gelukkige fiets, afhangend van fisieke krag, rondom GBK en sy omgewing, 25 km, 50 km en 100 km. Sondagaand is daar ‘n rustige draf om GBK. en Sport Eriko Sotarduga ,” het Hasto Kristiyanto, sekretaris-generaal van die PDIP, Saterdag in sy verklaring in Jakarta gesê.

Lees ook: Hasto: Politieke partye moet voortgaan om hul kaders op te lei om strydwaardes te hê

Hasto het verduidelik dat die Banteng-rit en nagloop steeds deel was van die reeks herdenkings van die 49ste herdenking van PDIP met die tema “Ontwaak die siel en liggaam vir groter Indonesië”.

“Deur hierdie aktiwiteit wil PDI-P die publiek en partykaders nooi om te oefen, pret saam te hê. PDI-P wil ‘n veldtog vir gesondheid beywer, wat belangrik is. Veral noudat ons steeds in ‘n pandemiese situasie is,” het Hasto gesê .

“Ek waardeer Mas Pulung se idee om ‘n liedjie vry te stel om hierdie geleentheid op te kikker. Kreatiewe idees kry ruimte in die Partytjie,” het Hasto gesê.

Pulung het gesê dat sy twee liedjies ‘n vrolike en ontspanne ritme gehad het. Beskryf huidige toestande en moedig die publiek aan om ywerig te oefen.

“Twee liedjies is geskep om die Banteng Ride and Night Run-agenda op te kikker. Die liedjie is getiteld ‘Sepeda Itu Bbike’ vir die fietsrygeleentheid en die liedjie ‘Lari Cantik’ vir die hardloop Sondagaand,” het Pulung gesê.

Die liedjie word beplan om by die begin/eindplek van die geleentheid in East Plaza gesing te word. Pulung en ‘n aantal van sy kollegas het die liedjie verlede week bekendgestel. Volgens Pramono Anung Wibowo se sosiale media-rekening het Pulung en ‘n aantal van sy fietsry-kollegas die koor van die liedjie ‘Sepeda Itu Bike’ gesing. Nou kan die liedjie op Spotify gehoor word.

Lees ook: PDIP hou kaderopleiding om drie verkiesings in ‘n ry te wen

Pulung het verduidelik dat die registrasiefooi van Rp 100 000 geskenk sal word om 1 000 fietse vir onderwysers en 2 000 skoene vir studente in minderbevoorregte gebiede te koop.

“Dit is ’n vorm van PDI-P se besorgdheid oor onderwysers en studente in minderbevoorregte gebiede,” het Pulung verduidelik.

Intussen het Eriko Sotarduga, voorsitter van die PDIP DPP vir Jeug en Sport, gesê dat hoofvoorsitter Megawati Soekarnoputri altyd geleer het dat die lewe nie net oor politiek of om mag gaan nie, maar gebalanseerd moet wees. Dit sluit in om aandag te gee en ‘n sportagenda te organiseer.

“’n Aantal PDI-P sentrale amptenare saam met Mas Pramono Anung sal aan hierdie geleentheid deelneem,” het Eriko verduidelik.

Eriko het ‘n beroep op die Banteng Ride- en Night Run-deelnemers gedoen om aan te hou om die gesondheidsprotokolle te volg.

Verslaggewer: Syaiful Hakim
Redakteur: Herry Soebanto
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae