Op soek na ‘n linkeragter, word Barcelona aangemoedig om Oekraïense nasionale spanspelers te kry – Gilabola.com

  • Whatsapp
Op soek na 'n linkeragter, word Barcelona aangemoedig om Oekraïense nasionale spanspelers te kry

Barcelona word aangeraai om in die somer ‘n linkeragter vir die Oekraïense nasionale span in te bring.

Gekke bal – Ferran Torres het onlangs by Barcelona aangesluit en die Blaugrana gedruk om sy voormalige spanmaat by Manchester City te onderteken.

Read More

Die Spaanse Liga-reuse het sedert die koms van Xavi Hernandez stadig maar seker voortgegaan om in die spel te verbeter. Die bewys is dat hulle nou terug is in die top vier van La Liga en verder gaan in die 2021/2022 Europa League.

Die opkoms van Barcelona is nie net as gevolg van Xavi nie, maar die sukses om die regte nuwe spelers in die Januarie-oordragmark in te bring. Afgesien van Ferran Torres kon die Spaanse Liga-reuse ook Pierre-Emerick Aubameyang en Adama Traore na Camp Nou laat beland.

Xavi Hernandez wil nie hê dat ‘n sokkerklub van Katalaans in die 2022/23-seisoen in duie stort nie, maar wil ook meer verbeterings hê. Volgens berigte is linksagter ‘n posisie wat hy sal prioritiseer om in die somer te verbeter. Dit is ook terselfdertyd om mededinging aan Jordi Alba te verskaf.

Gerapporteer FichajesFerran Torres, wat van Manchester City na Barcelona verhuis het, het aanbeveel dat die Katalaanse sokkerklub ‘n bod vir Oleksandr Zinchenko maak.

Die 25-jarige sokkerspeler het groot potensiaal om na Barcelona gebring te word. Want hierdie seisoen is die minute om te speel beperk. Altesaam net 18 wedstryde is in alle kompetisies gespeel. 8 van hulle in die Premierliga deur 1 hulp aan te teken. In sy laaste vier wedstryde het Oleksandr Zinchenko net die bank warm gemaak.

Behalwe om minimaal in die eerste span te speel, het die Oekraïense nasionale spanspeler twee jaar oor op sy kontrak by die Etihad-stadion.

Desondanks het Oleksandr Zinchenko daarin geslaag om Manchester City te help om 3 Premierliga-titels, 1 FA Cup en 4 League Cups in 118 optredes te wen. Sal Barcelona in die somer in die versoeking kom om voormalige spanmaat Ferran Torres in te bring.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae