Oos-Java-Finland-provinsie ondersoek samewerking in onderwys en tegnologie

  • Whatsapp

SURABAYA, 1NEWS.LIVE – Die provinsiale regering van Oos-Java (Jatim) is besig om te verken samewerking veld onderwys en tegnologie met Republiek Finland. Die samewerkingsooreenkoms is verkry tydens die besoek van die Finse ambassadeur in Indonesië, HE Jati Sinkari, by die Grahadi-staatsgebou, Vrydag (25/3/2022) nag.

Read More

“In hierdie vergadering het ek die belangrikheid oorgedra om die onderwysstelsel saam met Finland te versterk om die menslike ontwikkelingsindeks (HDI) in Oos-Java te verhoog. Ek sien onderwys as een van die strategiese areas van samewerking tussen Finland en Oos-Java,” het die goewerneur gesê. Khofifah.

Khofifah het hierdie begeerte oorgedra omdat die kwaliteit van die Finse onderwysstelsel wêreldwyd erken is. Die Menslike Ontwikkelingsindeks (HDI) in Finland is as die beste ter wêreld aangewys. Net so is die Geluksindeks in Finland die beste ter wêreld. Daarbenewens is die Lewenskwaliteit in Finland ook die beste in die wêreld.

Khofifah het gesê, op die gebied van onderwys, het Finland ‘n onderwysstelsel geïmplementeer deur ‘n aangename atmosfeer te bou, selfs sedert kleuterskoolvlak. Die onderwysstelsel in Finland bied nie veel vir eksamens of huiswerk (huiswerk) nie.

“Dit is belangrik om te weet wat as daar nie baie huiswerk en eksamens soos UNAS is wat studente paniekerig kan maak nie. In hoër onderwys presteer hulle egter. Daarom dink ons ​​dit is baie strategies as Oos-Java ‘n oordrag van kennis kry van die proses wat opvoedkundige instellings in Finland uitgevoer is,” het hy gesê.

Redakteur: Ihya Ulumuddin

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae