Nikita Mirzani Sprays Halu skipper: Neem jy ‘n foto by die belastingkantoor sodat jy dink dit betaal belasting?

  • Whatsapp
Nikita Mirzani.  (MataMata.com/Evi Ariska)

Nikita Mirzani het geïnsinueer dat die skipper net ‘n beeld was wat foto’s by die belastingkantoor spog.

Read More

John Endra

Saterdag 26 Maart 2022 | 13:12 WIB

1NEWS.LIVE – Nikita Mirzani het weer gespot oor iemand wat hy skipper genoem het. Die satire is gemaak omdat die skipper beskou is as net ‘n beeld wat met foto’s by die belastingkantoor spog en nie regte belasting betaal nie.

“Geagte here. Julle hoef nie met jul foto’s by die belastingkantoor te spog nie. Dit blyk dat julle net foto’s neem sodat julle sal dink julle het belasting betaal en ander, hahaha. Watter metode wil julle hê gebruik, huh,” het Nikita Mirzani (26/3/2022) geskryf.

Nikita Mirzani. (1NEWS.LIVE/Evi Ariska)

“Jy kan jou dom volgelinge plus jou herverkoper mislei. Maar daar is nog baie slim mense daar buite. Insluitend ek,” het hy bygevoeg.

Nikita Mirzani voel dat baie van die skipper se belastingverslae nie voltooi en verduidelik is nie.

“Dit is nie nodig om buitensporig te wees en voor te gee om te glo dat die belastingverslag lyk of alles in orde en voltooi is nie. Daar is baie dinge wat nie verduidelik is nie en ons hoop dat die belastingkantoor sal voortgaan om ondersoek in te stel,” skryf Nikita Mirzani .

Nikita Mirzani se oplaai.  (Instagram/nikitamirzanimawardi_172)
Nikita Mirzani se oplaai. (Instagram/nikitamirzanimawardi_172)

Hierdie bespreking is deur Nikita Mirzani oorgedra in verband met die kwessie van maatskappyomset, wat na bewering honderde miljarde werd is.

Boonop hoop Nikita Mirzani dat die skipper en sy vrou aangemoedig sal word om hul foute te erken.

“Wat is so moeilik daaraan om verskoning te vra en foute te erken. Nederig en nie arrogant nie. Om verskoning te maak sal jou nie weer ryk maak nie. Leer om eerlik met jouself te wees. Eers dan kan jy eerlik wees met mense wat mislei is as gevolg van jou en jou vrou. Julle. Boonop word dit op sosiale media, YouTube, en op sommige YouTube-inhoud van medekunstenaars gewys,” het Nikita Mirzani gesê.

Nikita Mirzani in die Kemang-omgewing, Jakarta, Vrydag (28/1/2022).  (MataMata.com/Adiyoga Priyambodo)
Nikita Mirzani in die Kemang-omgewing, Jakarta, Vrydag (28/1/2022). (1NEWS.LIVE/Adiyoga Priyambodo)

“Oeps, skipper halu en sy vrou. Jy hoef nie oral stories op te maak nie. Onthou jy is nie my vriend nie, ek ken jou nie eers nie. Ek kan nie met jou geld gekoop word nie. As ek is verkeerd, ek sal verkeerd sê, ek is nie ‘n sikofant soos ander kunstenaarsvriende nie, hahahaha,” het hy bygevoeg.

Fitri Salhuteru het vinnig gereageer op Nikita Mirzani se oplaai. Hy het Niki verdedig deur te sê dat openbare figure by Nikita Mirzani geleer het.

“Die belangrikste ding is dat jy @nikitamirzanimawardi_172 sodat jy belasting gehoorsaam, onthou dat Niki verkeerd is, ‘n miljoen mense sal boelie. Jy laat mense se oë aan die slaap raak met ‘regverdiging, met valsheid en oorsprong lyk dit waar maar maak asof’ . Dit is omstrede, maar hierdie land moet steeds jou pad opvoed. Dit is eenvoudig; solank daar @nikitamirzanimawardi_172 op sosiale media is, leer alle openbare figure hieruit. Moenie dit oordoen nie. Wat dit ook al is!” Fitri gesê.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae