Napoli is gelukkig, die verkoop van stakers is baie duur – Gilabola.com

  • Whatsapp
Napoli is gelukkig, die verkoop van stakers is baie duur

Napoli sal een van hul aanvallers teen ‘n hoë prys vrylaat.

Gekke bal – Napoli in die somer-oordragmark wil nie verloor nie. Die Partenopei is wel bereid om een ​​van hul stakers te verkoop, maar teen ‘n prys wat nie goedkoop is nie.

Read More

Die topspanne in die Italiaanse Liga het wel drie suiwer doelskieters insluitend Andrea Petagna, Dries Mertens en Victor Osimhen. Die achternaam toon steeds indrukwekkende vertonings voorlangs.

Victor Osimhen in sy tweede seisoen wat Napoli verdedig het, het sy doelrekord toegeneem. Hierdie seisoen het hy 11 doele in 20 wedstryde in die Italiaanse Liga aangeteken vergeleke met verlede seisoen se 10 doele. Interessant genoeg kan sy doele ná die internasionale pouse nog toeneem. Terwyl hy in die Europa League aangeteken 4 doele.

Op dié manier het hy dadelik ’n aantal Europese topspanne genooi om hom te wil bring. Arsenal en Manchester United is Engelse sokkerklubs wat daarin belangstel om sy handtekening te bekom. Die Partenopei hou aan om in groot spanne belang te stel en is glo bereid om in die somer geld te verdien met Victor Osimhen.

Soos gerapporteer deur Fichajes, Napoli is bereid om hom te laat gaan. Victor Osimhen se vryers het egter ‘n bietjie gesukkel. Die rede is dat hulle nie Nigeriese internasionale spelers teen ‘n goedkoop prys wil vrystel nie.

Daar is verduidelik dat die topspanne in die Italiaanse Liga ‘n prys van 83 miljoen pond of die ekwivalent van 1,5 triljoen rupiah in die someroordragmark vasgestel het. Daar is nie gesê of die aansoekers onder die vasgestelde syfer kan bie nie, maar dit het gelyk of hulle nie daarin belanggestel het om te onderhandel nie.

Victor Osimhen het hom in 2020 by die Diego Armando Maradona-stadion aangesluit. Die Partenopei het hom van Lille af gebring en die 23-jarige sokkerspeler is nog onder kontrak tot die somer van 2025.

Aan die ander kant sukkel Napoli nou in die Italiaanse Liga om die Scudetto met die Milan-duo te verseker. Luciano Spaletti se span was voor die internasionale pouse in die tweede plek op die punteleer en 3 punte agter Milaan, wat in die eerste plek geëindig het.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae