Moet nie misloop nie! Inspirerende Da’wah van die beroemde Ustadz en Ustadzah van die land in Cahaya Hati Indonesië, iNews

  • Whatsapp

JAKARTA, iNuus.id – Vul jou naweke met geestelike storte, sing die heilige verse van die Koran van Sheikh Oday Akhras, leer die Koran met Ustadz Munawir Ngacir en inspirerende da’wah van bekende Ustadz en Ustadzah in die land. Hierdie Saterdag en Sondag het Cahaya Hati Indonesia Ustadz Lulung Mumtazah, Ustadz Taufiqurrahman en Ustadz Nuris aangebied. Dan was Ustadz Boby Herwibowo, Kang Rashied en Ustadz Muhammad Mudrik ook teenwoordig, en sal gelei word deur die gasheer, Ustadz Abeey Ghifran.

Read More

Soos die spreekwoord sê ‘Baie kinders, baie voedsel’ wat beteken hoe meer kinders hoe meer kos kry ons. Wat is dan die siening van die gesegde volgens Islam? Ustadzah Lulung sal dit bespreek, rakende die onderhoud van kinders se gesinsonderhoud. Gevolg deur Ustadz Taufiqurrahman wat oor halal seëninge en voordele sal bespreek, want iets wat halal waarde het, sal beslis seëninge kry en voordele of voordele vir jouself en ander bied. Daarbenewens was Ustadz Nuris ook teenwoordig.

Nuuskierig oor hoe inspirerende da’wah ons Islamitiese kennis kan verhoog? Kyk in die lig van die hart van Indonesië op Saterdag, 26 Maart 2022 om 12.00 WIB slegs op iNews.

Die volgende dag, Sondag, sal Ustadz Boby Herwibowo die verse van die Koran bespreek as ‘n medisyne vir die lewe, soos geskryf in QS Al-Isra vers 82 wat lees “En ons stuur die Koran af as ‘n teenmiddel en ‘n genade vir diegene wat glo”. Daarom behoort ons as Moslems meer te weet oor die inhoud van die Al-Koran wat ‘n medisyne vir die lewe kan wees. Dan, in die alledaagse lewe, het ons natuurlik dikwels verskillende opinies oor iets, Kang Rashied sal dit bespreek oor die respek van meningsverskille vanuit ‘n Islamitiese oogpunt. Daarbenewens was Ustadz Muhammad Mudrik ook teenwoordig.

Nuuskierig oor hoe die inspirerende da’wah is? Kyk in die lig van die hart van Indonesië op Sondag, 27 Maart 2022 om 12.00 WIB slegs op iNews.

Redakteur: Elvira Anna

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae