Minister van Finansies: 5 instrumente om ongelykheid in dorpsfondsoordragte te verminder – 1NEWS Nuus

  • Whatsapp
Minister van Finansies: 5 instrumente om ongelykheid in dorpsfondsoordragte te verminder - ANTARA Nuus


Read More

1NEWS – Minister van Finansies, Sri Mulyani, het Vrydag (25/3) in Pekanbaru City, Riau, gesê dat daar vyf instrumente is om oordragte na streke en dorpsfondse (TKDD) te implementeer, insluitend Winsdelingsfondse, Algemene Toewysingsfondse, Fondse Spesiale Toewysing en spesiale outonomie en dorpsfondse. Die vyf elemente moet ‘n instrument wees om vertikale en horisontale ongelykheid te verminder sodat gelykheid en gelykheid in die verkryging van toegang tot gesondheid, onderwys en openbare welsyn gewaarborg word. (Erfan Setiawan/Chairul Fajri/Anom Prihantoro)

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae