Manchester City-teenstanders Barcelona en Liverpool wil Raphinha van Leeds onderteken – Crazybola.com

  • Whatsapp
Manchester City-teenstanders Barcelona en Liverpool wil Raphinha van Leeds onderteken

Manchester City probeer met Barcelona en Liverpool meeding om Raphinha van Leeds United in te bring.

Gekke bal – Die drie top Europese spanne is nou amptelik drie klubs wat veg vir die speler wat by Leeds vir £60 miljoen geprys word.

Read More

Volgens berigte Daily Mirrorsoos berig Die Hard TacklePep Guardiola se klub het uiteindelik by die wedloop vir die oordrag van Raphinha aangesluit en wil die speler in die somer na die Etihad bring.

Raphinha was in skitterende vorm vir die Premierliga, sedert hy hom in Oktober 2020 van Stade Rennais by Leeds aangesluit het. Die 25-jarige het blitsvinnig, sowel as tegniese insig getoon wat lekker is om na te kyk. Manchester City se mikpunt het ook daarin geslaag om hom die afgelope 18 maande as die Blankes se steunpilaar te vestig.

Die Brasiliaanse internasionale het Leeds hierdie seisoen gehelp om relegasie te vermy, waar hy nege doele aangeteken het en drie assists in 27 Premierliga-verskynings verskaf het. Dit lyk egter of Raphinha Elland Road in die somermark verlaat, waar ‘n aantal topspanne soos Barcelona, ​​​​Liverpool en The Citizens toustaan ​​vir sy handtekening.

Barca beoog om ‘n doelskieter te soek wat wyd in die opkomende mark verskyn, weens die onsekerheid oor die toekoms van Ousmane Dembele. Terselfdertyd is daar geen waarborg dat Adama Traore permanent by die Blaugrana sal aansluit nie. Geen wonder dat Raphinha toe as ‘n prioriteitspeler na vore gekom het om na Camp Nou te kom nie.

Wat Liverpool betref, is hulle ook bekommerd oor Mohamed Salah se houding, so die Merseyside-klub het hul opsies oopgelaat in die somermark. Raphinha is ook ’n geskikte kandidaat om Salah te vervang, indien die speler uiteindelik Anfield verlaat.

Intussen is Manchester City se belangstelling eintlik nogal interessant, hoewel nie verbasend nie. Die rede is dat Riyad Mahrez nou drie jaar oud is en met verskeie topklubs in Europa verbind is, insluitend Barca. Weereens word Raphinha as die ideale speler beskou om die Algeriër te vervang, sou hy volgende somer kies om die Etihad te verlaat.

Raphinha sal egter nie teen ‘n goedkoop prys deur Leeds vrygestel word nie. Hulle vra selfs volgende somer sowat 60 miljoen pond vir hom.

Afgesien van Liverpool, Barcelona en Manchester City, word daar ook gerugte dat Raphinha die teiken van Bayern München is. Tot dusver is Barca egter die voorste klub wat die geleentheid het om die speler te teken, want Raphinha hoop om in Katalaans te speel.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae