Lionel Messi dra een doel by, Argentinië klop Venezuela se sleutelopsigterspan uit – Gilabola.com

  • Whatsapp
Lionel Messi dra een doel by, Argentinië slaan Venezuela se sleutelopsigterspan uit

Argentinië hou vier punte voor Brasilië boaan hul 2022 Wêreldbeker-kwalifikasie-puntelys.

Gekke bal – Argentinië het ’n oortuigende oorwinning in die Conmebol 2022 Wêreldbeker-kwalifikasie behaal deur ’n driedoel-onbeantwoorde sege oor die onderspan Venezuela Saterdag (26/3) oggend WIB by die Alberto J. Armando-stadion te wen.

Read More

Albei spanne is tans in ‘n baie skewe vorm. Argentinië is onoorwonne in kwalifisering en het lank gekwalifiseer vir die 2022 Wêreldbeker in Katar en sit gemaklik in die tweede plek agter Brasilië vir die grootste deel van die kwalifiserende veldtog.

Venezuela het intussen net drie van hul 16 wedstryde gewen om onderaan die puntelys te bly en is lankal gedoem om nie om ‘n plek in die 2022 Wêreldbeker-eindstryd mee te ding nie.

Argentinië het uiteindelik ‘n maklike oorwinning oor Jose Pekerman se span behaal, nadat hy die telling in die 35ste minuut deur Nicolas Gonzales oopgemaak het nadat hy Rodrigo De Paul se kruising van regs ingedruk het. Die 1-0 telling het tot rustyd gehou.

In die tweede helfte het die gashere daarin geslaag om hul voordeel in die 79ste minuut te verdubbel deur die optrede van die plaasvervanger Angel di Maria. Die PSG-vleuel het verby die doelwagter en twee verdedigers gedruk nadat hy ‘n aangee van Rodrigo De Paul ontvang het.

In die 82ste minuut was dit Angel di Maria se beurt om die hulp te verskaf, hierdie keer vir die kaptein Lionel Messi. Begin van ‘n aas in die hart van die besoekers se verdediging, La Pulga het toe die bal beheer voordat hy dit in die doel van Wuilker Faríñez gesit het.

Die uitslag laat Argentinië steeds vier punte voor Brasilië boaan die puntelys met twee wedstryde oor, terwyl Venezuela onderaan die tabel gestrand is met 10 punte uit 17 wedstryde.

Argentinië XI (4-3-3): 1-Franco Armani (GK); 3-Nicolas Tagliafico, 19-Nicolas Otamendi, 6-Duitse Pezzella, 13-Nahuel Molina; 8-Alexis Mac Allister, 5-Leandro Paredes 7-Rodrigo De Paul; 16-Joaquin Correa, 10-Lionel Messi, 15-Nico Gonzalez

Venezuela XI (5-3-2): 1-Wuilker Farinez (GK); 19-Miguel Navarro, 3-Christian Makoun, 4-Jhon Chancellor, 2-Nahuel Ferraresi, 16-Roberto Rosales; 8-Cristian Casseres, 6-Yangel Herrera, 13-Jose Martinez; 23-Salomon Rondon, 17-Josef Martínez

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae