Ilkay Gundogan ondersteun Erling Haaland wat volgende seisoen by Manchester City speel – Gilabola.com

  • Whatsapp
Ilkay Gundogan ondersteun Erling Haaland wat volgende seisoen by Manchester City speel

Manchester City sal na bewering in die paal posisie wees om Erling Haaland in die somer te kry.

Gekke bal – Die middelveldspeler Ilkay Gundogan glo Erling Haaland het die kwaliteit om vir Manchester City te speel, maar waarsku ook dat die Premierliga-kampioene selde met ’n sentrale doelskieter speel.

Read More

Manchester City word voorgehou as topkandidate om die Noorse internasionale doelskieter volgende somer van Borussia Dortmund te onderteken, met na bewering die beste aanbod vir die 21-jarige.

Premierliga-mededingers Manchester United en La Liga-duo Barcelona en Real Madrid is ook in stryd om Erling Haaland te onderteken, hoewel die Premierliga-kampioene steeds aan die voorpunt is om sy handtekening te kry.

Ilkay Gundogan, wat in die verlede vir Borussia Dortmund gespeel het voordat hy na die Etihad verhuis het, glo die Noorweë se internasionale doelskieter het die eienskappe om vir Manchester City te speel, maar hy onthou ook dat sy span tans sonder ‘n doelskieter speel.

Die Duitse internasionale middelveldspeler het gesê: “Haalland het die kwaliteit vir enige topspan.” Maar die Duitse internasionale het daarop gewys dat City geneig is om sonder die nr.9-voorspeler te speel, en bygevoeg: “Dit voel asof dit ‘n lang tyd was sedert ons met ‘n doelskieter gespeel het.”

Erling Haaland het inderdaad as die top-doelskieter in Europa op die oomblik na vore getree nadat hy daarin geslaag het om 80 doele en 21 doele aan te teken in net 82 wedstryde vir Borussia Dortmund in alle kompetisies.

Daar word gesê dat Real Madrid Manchester City se moeilikste aanspraakmakers vir die 21-jarige is, maar ‘n potensiële skuif na die Bernabeu kan moeilik wees aangesien die voorspeler nie die kollig met Kylian Mbappe wil deel nie, wat lyk of hy by die Bernabeu sal wees. volgende seisoen.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae