Engeland se speler van die jaar 2021 word voorgestel om Man Utd te verwerp, beter by Steven Gerrard se span aan te sluit – Gilabola.com

  • Whatsapp
Engeland se speler van die jaar 2021 word voorgestel om Man Utd te verwerp, beter by Steven Gerrard se span aan te sluit

Calvin Phillips was een van die oordragteikens vir Manchester United wat hul middelveld wil versterk.

Gekke bal – Die voormalige Engelse doelwagter David James glo Leeds United se middelveldspeler Kalvin Phillips moet belangstelling van Manchester United van die hand wys en eerder by Aston Villa aansluit.

Read More

Die Engelse internasionale word allerweë beskou as een van die beste middelveldspelers in die Premierliga en hy het selfs sy land se Speler van die Jaar-toekenning in 2021 gewen, wat gehelp het Die Drie Leeus kwalifiseer vir die eindstryd van die Europese Kampioenskap.

Die 26-jarige middelveldspeler is sterk gekoppel aan belangstelling van Manchester United, wat vasbeslote is om ‘n nuwe middelveldspeler te vind te midde van die potensiaal vir Paul Pogba om aan die einde van die seisoen met ‘n gratis oordrag te vertrek, terwyl Nemanja Matic ook veroudering.

Calvin Phillips se kontrak by Leeds United sal tot 30 Junie 2024 duur, maar Die Rooi Duiwels baie vasbeslote om sy handtekening te kan kry om hul span volgende seisoen te versterk.

Maar die voormalige doelwagter van Liverpool en Engeland, David James, glo dat die 26-jarige ‘n skuif na Old Trafford moet verwerp ten gunste van by Aston Villa, oortuig daarvan dat Steven Gerrard die regte bestuurder sal wees om sy sokkerloopbaan te bevorder.

Hy het vertel GGRecon“Ek glo Aston Villa en Manchester United sal moet meeding vir die handtekening van Kalvin Phillips as hy hierdie somer beskikbaar is. Hy is een van my gunstelingspelers en dis nie net vanweë sy sokkertalent nie, maar hy is ook ’n buitengewone mens.”

“Die aansien is natuurlik Manchester United vanweë die klubvlak, maar dit is Kalvin Phillips wat vir Leeds United speel. Ek dink ook Steven Gerrard sal die regte bestuurder wees om Calvin Phillips se loopbaan ’n hupstoot te gee.”

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae