Diego Forlan noem hierdie 29-jarige Man Utd-middelveldspeler het topvaardighede – Gilabola.com

  • Whatsapp
Diego Forlan noem hierdie 29-jarige Man Utd-middelveldspeler het topvaardighede

Diego Forlan het saam met Fred gespeel tydens hul tyd by Internacional.

Gekke bal – Die voormalige Manchester United-doelskieter Diego Forlan het oopgemaak oor sy ervaring om saam met Fred by Internacional te speel en die Brasilië-speler se sterkpunte onthul.

Read More

Die Uruguayaanse legende het van Mei 2012 tot Januarie 2014 ‘n seisoen en ‘n half by Internacional deurgebring nadat hy van Inter Milaan aangesluit het. In dieselfde tydperk het Fred saam met Diego Forlan die leer van Internacional B opgeskuif na die senior span en verskeie velde.

Maar die Brasiliaanse middelveldspeler het net een jaar in die Internasionale senior span gehou toe hy in die somer van 2013 aan Shakhtar Donetsk verkoop is vir IDR 261 miljard voordat hy in die somer van 2018 na Manchester United verhuis het vir IDR 1 triljoen.

Nou het Diego Forlan sy ervaring onthul wat hy saam met Fred gespeel het tydens hul tyd by Internacional, en onthul dat die middelveldspeler in ‘n meer aanvallende posisie gespeel het gedurende sy tyd in die Brasilië-span en ‘n aantal doele aangeteken het, terwyl hy ook die 29-jarige se tegniese bewondering bewonder het. kwaliteite.

Hy het gesê: “Hy het sy debuut gemaak toe ek daar by Internacional was. Ons het net een jaar saam gespeel. Sedert ek daar aangekom het, het hy meer aanvallend in die middelveld gespeel. Ek weet nou hy speel as ‘n sentrale middelveldspeler. Hy is ’n baie goeie speler, sy linkervoet is goed en hy het baie goeie tegniese eienskappe.”

Inderdaad, soos Diego Forlan erken, het Fred sewe doele in 33 wedstryde vir Internacional behaal, dieselfde getal wat hy in 152 wedstryde vir Manchester United gekry het. Terwyl sy beste prestasie tot dusver was toe hy by Shakhtar Donetsk was, waar hy daarin geslaag het om 15 doele en 15 assists in 155 verskynings in alle kompetisies te pak.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae