Die onderste 6 teen swart span en Black Mystery Box vir die druktoetsrondte, wie het die uitdaging suksesvol geslaag? – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
Die onderste 6 teen swart span en Black Mystery Box vir die druktoetsrondte, wie het die uitdaging suksesvol geslaag?  - Bekendes.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Hierdie Saterdag hou die nuutste episode van Masterchef Indonesia die opwinding van verlede week se episode voort. Palito, Cheryl en Viktor wat deurgedring het na die volgende rondte het aanmoediging gegee aan die deelnemers van The Bottom 6 wat die Swart Span moes veg.

Read More

Slegs 3 deelnemers aan The Bottom 6 het daarin geslaag om te ontsnap na aanleiding van Palito, Cheryl en Viktor. Intussen moes die ander 3 deelnemers saam met 3 ander mense van die Swartspan die Druktoets-rondte inskryf.

Die uitdaging in die druktoets hierdie keer was beide indrukwekkend en verstommend, aangesien sjef Juna gesê het “Dit is een van die indrukwekkendste en verrassendste druktoetse. Daar is 3 deelnemers van die wit span en 3 deelnemers van die swart span. Hier is dit baie duidelik, jou wit span moet regtig bewys jy is steeds waardig om weer bo te wees, om weer mee te ding, om die kerndeelnemers te wees. Swart span hier, jy moet ook bewys jou stryd is baie lank en hard. Jy moet keer op keer kook en jy moet weer bewys of jy waardig is om weer lewendig te word in jou droom om MasterChef Indonesia Seisoen 9 te word.”

Net soos Sjef Juna gesê het, Palitho as een van die deelnemers wie se posisie veilig is by 2 van sy kollegas, het gesê die druktoets hierdie keer was indrukwekkend, “Dit is baie indrukwekkend want daar is 3 mense van die swart span en 3 mense van die wit span. span, waar hulle hul voorskoot-terugvoer moet gryp.“

In hierdie druktoets is ’n Black Mystery Box aan hulle aangebied, wat is daarin? Wie kan hierdie keer die druktoets slaag? En wie moet Gallery MasterChef Indonesia verlaat?

Kyk na MasterChef Indonesia, Saterdag om 17.00 en Sondag om 16.30 slegs op RCTI. MasterChef Indonesia kan ook op die RCTI+-toepassing of op die webwerf bekyk word www.rctiplus.com

Redakteur: Endang Oktaviyanti

.

Related posts

Schreibe einen Kommentar