Die fynproewers van Indra Kenz se geld sal geraak word, so sê die polisiehoofkwartier se kriminele ondersoek

  • Whatsapp
LambeTurah Official Website

1NEWS.LIVE – Die Direktoraat van Spesiale Ekonomiese Misdade (Dittipideksus) Bareskrim Polri-hoofkwartier het verklaar dat daar ‘n aantal potensiële verdagtes in die Binomo-saak met die verdagte Indra Kenz was.

Read More

“Die name is reeds daar, wag net en sien,” het Dirtipideksus Bareskrim Brigadier-generaal Whisnu Hermawan Vrydag (25/3/2022) aan verslaggewers gesê.

Die polisie is tans huiwerig om die aantal potensiële verdagtes bekend te maak. Daar is egter een leidraad wat Whisnu gegee het, naamlik die potensiële verdagte wat verband hou met die ML Indra Kenz-saak.

“Later dit (die aantal potensiële verdagtes). Wat vir my belangrik is om te sê, is dat TPPU (geldwasserymisdade), diegene wat dit ontvang, dit geniet, beslis getref sal word,” het hy gesê.

Voorheen sou die Kriminele Ondersoekeenheid van die Polisie enigiemand wat met Indra Kenz saamgewerk het, in die geval van bedrog of bedrieglike beleggings en die ML-aansoek vir die Binomo-aansoek opspoor. Die polisie hoop dat daar volgende week ander verdagtes behalwe Indra Kenz sal wees.

“Is dit nog daar? Daar is, maar moenie dit eers blootstel nie, later, oor ‘n week of twee, miskien volgende week, hopelik kan ons die verdagte vind en wat sy rol is,” het die Nasionale Polisie se Bareskrim Dirtipideksus Brigadier-generaal Whisnu Hermawan tydens ‘n perskonferensie gesê by die nasionale polisiehoofkwartier, Jakarta, Vrydag (25/3). ).

Die polisie het bevestig dat hulle sal voortgaan om enigiemand te agtervolg wat daarvan verdink word dat hulle Indra Kenz bystaan ​​en saamwerk. Die polisie sal bewyse insamel wat verband hou met waar die nuwe verdagte is.

“So ons stop nie hier nie, ek sal agter wie hierdie verdagte help, ek sal agter wie sal koördineer,” het hy gesê.

“Ons sal ook agtervolg waar die bates is sodat ons almal die bates kry en later sal ons dit gaan haal, ons sal die proses uitvoer om die verdagtes in hegtenis te neem en al die bewyse sal gekonfiskeer word,” het Whisnu bygevoeg.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae