Briljant by West Ham, David Moyes is gereed om Manchester United weer op te lei! – Crazybola.com

  • Whatsapp
Briljant by West Ham, David Moyes is gereed om Manchester United weer op te lei!

David Moyes het begin om sukses by West Ham te toon en dit gewaag om Manchester United weer aan te durf as hy die geleentheid kry.

Gekke bal – David Moyes dink hy is nou beter toegerus om Manchester United-afrigter te word as wat hy was toe hy die span in 2013 gepoets het.

Read More

Die Skotse sokkerafrigter het voorheen die Premierliga-reuse hanteer. Manchester United het hom dadelik met ‘n kontrakduur van ses jaar op daardie stadium beloon en die span amptelik op 1 Julie 2013 gelei.

Interessant genoeg is David Moyes direk deur Sir Alex Ferguson gekies om sy opvolger by Manchester United te wees. Daarom waag die Rooi Duiwels om ‘n langtermynkontrak te gee. Ongelukkig het hy die span net vir 10 maande hanteer. In totaal het hy net 27 oorwinnings in 51 wedstryde behaal.

Sy kwynende afrigtingsloopbaan is herleef sedert hy vir die tweede keer in 2019 beheer van West Ham geneem het, waar hy die Oos-Londen sokkerklub in uitdagers vir die Premierliga se topses verander het.

Onder David Moyes het West Ham ook vir die eerste keer in die klub se geskiedenis die kwarteindronde van die Europa League gehaal en daar word gehoop dat hulle volgende seisoen weer in Europa sal bly. Aan die ander kant is Manchester United ook op soek na die ideale afrigter van die 2022/23-seisoen en die voormalige Everton-bestuurder voel hy is nou meer gereed om terug te keer na Old Trafford.

Toe gevra Die Atletiek of hy nou gereed is om Manchester United-afrigter te word, sê die Glasgow-gebore man miskien. Hy het verduidelik die vlak by die spelers sal ook nou beter wees.

Boonop erken David Moyes dat dit by Manchester United nie gewerk het nie. Om hom dus weer te laat probeer om met die bestes mee te ding en te wys wat hy kan doen.

West Ham se posisie is nou in die sewende plek in die 2021/2022 Premierliga-puntelys, maar die afstand tussen United en Arsenal in die vierde plek is nie so ver weg nie. Daar is dus steeds die moontlikheid om soos verlede seisoen weer onder die topses te eindig.

Intussen, wanneer David Moyes gereed is om Manchester United te hanteer, sal die Red Devils-klubbeamptes waarskynlik volgende seisoen vir Erik ten Hag aanstel om Ralf Rangnick te vervang.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae