5 Thaise kunstenaars wat geheimsinnig gesterf het, wat die wêreld skok gemaak het – 1NEWS.LIVE

  • Whatsapp
5 Thaise kunstenaars wat geheimsinnig gesterf het, wat die wêreld skok gemaak het - Bekendes.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Menslike dood is inderdaad niemand kan weet nie, behalwe die skepper, naamlik God. Verskeie geheimsinnige gebeurtenisse wat gelei het tot die dood van nie net gewone mense nie, maar ook topkunstenaars.

Read More

Nie net die pragtige kunstenaar Tangmo Nida wat bekend is dat hy geheimsinnig gesterf het nie. Verskeie rye Thaise kunstenaars, hierdie een het ook dieselfde lot gehad, is dood sonder ‘n definitiewe oorsaak en is tans steeds ‘n raaisel.

Wie is die rye Thaise kunstenaars wat geheimsinnig gesterf het? Hier maak 1NEWS.LIVE ‘n opsomming uit verskeie bronne, Vrydag (25/03/2022) oor ‘n ry Thaise kunstenaars wat geheimsinnig gesterf het.

Thaise kunstenaar wat geheimsinnig gesterf het

1. Tangmo Nida Patcharaveerapong

‘n Tyd gelede is ‘n pragtige aktrise genaamd Tangmo Nida dood nadat sy van ‘n snelboot op die Chao Phraya-rivier geval het. Volgens sommige menings het die 37-jarige kunstenaar saam met 5 mense gegaan, insluitend sy bestuurder Gatick, maar skielik het Tangmo geval en op die spoedboot gegly.

Na die ondersoek van die talle onreëlmatighede wat hierdie saak internasionaal laat versprei het. Met die sien van die liggaam en ook die cct-opname van die Tangmo Nida-voorval, is daar vermoed dat hy vermoor is. Daar is egter tot dusver geen duidelike punt oor die voortsetting van die saak nie.

2. Hemmawat Nittayaros

Die Thaise vermaaklikheidskunstenaar het ook kortstondig ‘n figuur genaamd Hem Hemmawat Nittayaros verloor. Dit was bekend dat hy op 25 September 2019 gesterf het. Oor sy dood het hy besluit om ‘n in-diepte ondersoek ernstig op te neem. Nadat hy die figuur van Hemmawat uitgeken het, het Nittayaros selfmoord gepleeg vanuit sy woonstel weens depressie.

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae