Werksongeluk by OKI, 8 Papierfabriek-werknemers hospitaal toe geneem

  • Whatsapp

OKI, 1NEWS.LIVE – Agt werknemers moes na die RK Charitas Palembang-hospitaal gehaas word weens brandwonde a.g.v. werksongeluk by PT OKI Pulp And Paper Mills, in Kecamatan Sugihan Water Ogan Komering Ilir (OKI) Regency. Die slagoffers is getref warm water vloei uit die pyp wat herstel word.

Read More

Die voorval het ook die aandag van netgebruikers getrek nadat video’s van slagoffers wat hulp kry op sosiale media versprei het. In die video kan gesien word hoe ‘n aantal werknemers behandel word, sommige lê reeds met verbande op hul gesigte, hande en ander liggaamsdele.

Verteenwoordiger van PT OKI Pulp And Paper Mills, Gadang Harto Hartawan, het die voorval bevestig. Volgens hom is die ongeluk nie deur ‘n ontplofbare gas veroorsaak nie, maar ‘n sarsie warm water uit ‘n beskadigde pyp wat herstel word.

Redakteur: Berli Zulkanedi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae