Waarom verbied Atalarik en Attila Syah Tega kinders om hul ma te ontmoet?

  • Whatsapp
Waarom verbied Atalarik en Attila Syah Tega kinders om hul ma te ontmoet?


Jakarta, 1NEWS

Read More

Atalarik Syah en Attila Syah, broers wat amper dieselfde gesig het, het ook soortgelyke eienskappe. Reeds van sy vrou geskei, het hulle selfs hul kinders in die geheim geneem en selfs sy vrou verbied om die kinders wat gebore is te ontmoet.

Tsania Marwa, die eksvrou van Atalarik Syah, verskyn al maande in die media en onthul dat haar kinders deur haar eksman geneem is. Tsania het nooit eers geweet hoekom Atalarik sy kinders gebring het nie, al het hy reeds toesig oor die kinders gekry ná die egskeiding.

“Eerlik, ek weet nie, watter ma worry nie, wie weet nie van haar kind nie, die beste ding wat ek nou kan doen is om te bid,” het Tsania Marwa gesê toe sy by die Trans TV Studio in die Tendean-gebied, Suid-Jakarta vroeg in Januarie. 2022.


As ’n ma wat haar kinders lanklaas gesien het, erken Tsania dat sy albei baie mis. Vir jare het sy ook eensaam gevoel omdat sy verlange na haar kinders moes verduur.

“Môre word Februarie 5 jaar oud, jy kan jou indink hoe lank 5 jaar gaan wees, wat ek die meeste mis is verseker, ek mis alles as ma,” het sy gesê.

Nadat sy verskeie kere probeer het om haar twee kinders terug te kry, het Tsunia toe gekies om oor te gee en dit aan God oor te laat.

“Nou is ek op die stadium van oorgawe, oorgawe beteken nie om nie te probeer nie, maar geestelik het ek my onderwerp aan God wat geskep het, hopelik kan ek die kinders ontmoet en herenig,” het Tsania gehoop.

Hierdie keer het ’n soortgelyke voorval ook met Bunga Sophia en Attila Syah (Atalarik Syah se suster) gebeur. Bunga het erken dat sy haar kinders vir meer as ’n maand nie gesien het nie omdat Attila hulle in die geheim geneem het.

So, hoe is die vete tussen Bunga Sophia en Attila Syah?

Lees die volgende bladsy.

(joa/en).

Related posts

Schreibe einen Kommentar