Vision+ versterk die bestaan ​​en ondersteun aktief die vordering van die rolprentbedryf

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Vision+ as ‘n OTT-platform speel ‘n aktiewe rol in die ondersteuning van die ontwikkeling van die filmbedryf in Indonesië. Een vorm van Vision+ se werklike ondersteuning is geopenbaar deur die teenwoordigheid van Vision+ by die Indonesiese Film Agency (BPI) Kongres wat vandag, Vrydag (25/3/2022) by die Pullman Central Park Hotel, Jakarta gehou is.

Read More

Met die tema “Sinergy of Indonesian Film People”, word verwag dat die BPI-kongres hierdie keer ‘n stap sal wees om die ontwikkeling van film in Indonesië te versnel. Aanwesig as een van die sprekers in die gespreksforum, Besturende Direkteur Vision Plus en Uitvoerende Vervaardiger Vision Pictures, Clarissa Tanoesoedibjo.

Clarissa het gesê, die teenwoordigheid van Vision+ hierdie keer as ‘n medium om Vision+ verder as ‘n plaaslike OTT in die Indonesiese OTT-bedryf bekend te stel.

“Vandag is meer ‘n vorm van deelname en die bekendstelling van Vision+ as ‘n OTT-platform, wat ons ook nuut is,” het Clarissa gesê toe MNC Portal Indonesia ontmoet het na die 2022 BPI-kongres, Vrydag (25/3/2022) in Wes-Jakarta.

Nie net as ‘n self-inleiding nie, die teenwoordigheid van Vision+ is ook ‘n tasbare manifestasie van die OTT-platform wat deelneem aan die ondersteuning van Indonesiese film

“Hierdie geleentheid is meer ’n mediapaneel wat bespreek hoe die filmbedryf gaan ontwikkel,” het Clarissa weer gesê.

Intussen is die 2022 BPI-kongres self, soos gesê deur Berhard Uluan Sirait, voorsitter van die 2022 BPI-kongresbestuurskomitee, ‘n belangrike stap om die wedersydse samewerking van alle partye te bewys in die formulering van ‘n strategie om die Indonesiese filmbedryf te versterk.

“Hierdie kongres is ‘n forum om saam te werk om na te dink oor nasionale film, alle belanghebbendes, sodat hulle aktief kan deelneem aan die vervaardiging van die regte formulerings en strategieë om die film-ekosisteem in Indonesië te versterk,” het Berhard gesê.

Vir inligting, deur die 2022 BPI Kongres, sal die Algemene Voorsitter en Toesighoudende Raad van BPI ook gekies en bepaal word vir die volgende tydperk, uit die vier BPI Algemene Voorsitter kandidate wat verkies is. Adisurya Abdy, Gusti Randa, Fauzan Zidni en Gunawan Paggaru.

Redakteur: Dyah Ayu Pamela

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae