Switserse Ope 2022-uitslae: Fajar/Rian na die halfeindronde na Libas Malaysia Duo deur ‘n hewige tweestryd

  • Whatsapp

BASEL, 1NEWS.LIVE- Indonesiese mansdubbelspel, Fajar Alfian / M. Rian Ardianto, het deurgedring na die halfeindronde van die Switserse Ope 2022 nadat hulle teen die Maleisiese paar, Ong Yew Sin / Teo Ee Yi, gewen het. Die paar met die bynaam Fajri het met 21-12 gewen. 9-21 en 22-20.

Read More

Die wedstryd het Vrydag (25/3/2022) by St.Jakobshalle, Basel, Switserland, plaasgevind. Fajri is in die halfeindronde deur nog ‘n Maleisiese paar, Aaron Chia/Soh Wooi Yik, ingewag.

Fajar/Rian het baie goed begin. Die aanvalle wat hulle geloods het, was nogal lastig vir Ong/Teo.

Die wêreld nommer negende paar het vier punte in ‘n ry aangeteken. Ong/Teo het egter nie sommer moed opgegee nie. Hulle maak ook dikwels dreigemente. Maar op die ou end het Fajar/Rian in die eerste tussenpose ‘n noue voorsprong geneem met ‘n telling van 11-10 in sewe minute.

Ná die pouse het Fajri meer buigsaam voorgekom. Ong/Teo se aanvalle kan nie behoorlik teëgewerk word nie. Fajar/Rian het tot finaal daarin geslaag om die eerste wedstryd met ‘n sege van 21-12 binne net 13 minute af te sluit.

Redakteur: Ibnu Hariyanto

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae