Slegs 3 minute het Mohamed Salah ‘n wraakdoel na Senegal behaal, met die hulp van teenstanders se verdedigers se voete – Gilabola.com

  • Whatsapp
Slegs 3 minute, Mohamed Salah teken wraakdoel aan Senegal, met die hulp van opponent-verdedigers

Egipte het daarin geslaag om Senegal te wreek, met Mohamed Salah wat gisteraand tydens die Wêreldbeker-kwalifiserende wedstryd vir die Afrika-sone by die Kaïro Internasionale Stadion, net drie minute verder, ‘n doel aangeteken het.

Read More

Amptelik is hierdie doel aangeteken as ‘n eie doel Saliou Ciss, verdediger van ‘n Franse Liga-klub Nancy. Maar sonder Mo Salah se kragtige aanval wat die dwarslat en terug op die veld getref het en op Ciss se skeen teruggeslaan het, sou hierdie doel van die Egiptiese nasionale span nie gebeur het nie.

As hierdie 1-0-telling tot die einde duur, is hierdie oorwinning die Farao’s se soete wraak teen Senegal vir hul nederlaag in die Afrikabeker-eindstryd in Februarie 2022, toe Sadio Mane en sy vriende Egipte met strafdoele geklop het.

Die telling vir die Egipte-teen-Senegal-wedstryd is steeds 1-0 gehandhaaf toe dié nuus met rustyd opgelaai is. Die wedstrydstatistieke wys dat die gasheer Egipte balbesit verloor (45 tot 55 persent), maar die oorhand het in pogings tot doele (3 teen 1) en ook in houe op die teiken voorloop (1 teen niks).

In die kop-aan-kop-geskiedenis van die twee spanne was Senegal nog altyd beter in hul laaste drie byeenkomste, insluitend die 2021 Afcon-eindstryd. Nie verbasend nie, is Mo Salah se aanval wat tot Saliou Ciss se eie doel gelei het met groot vreugde deur die Egiptiese spelers en die afrigtingspan op die kantlyn begroet.

Selfs die veldbeamptes by die Kaïro Internasionale Stadion kon nie hul vreugde beteuel toe hulle die doel sien wat plaasgevind het toe die wedstryd nog nie die vierde minuut aangebreek het nie.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae