Perum LKBN 1NEWS versterk Puan Teruna 1NEWS (PENA) organisasie

  • Whatsapp
Perum LKBN Antara versterk Puan Teruna Antara (PENA) organisasie


Jakarta (1NEWS) – Perum LKBN 1NEWS het die Puan Teruna 1NEWS (PENA) organisasie ingehuldig as ‘n verbintenis om geslagsgelykheid en die talente van vroue en die jonger geslag te bevorder om leiers binne die maatskappy te word.

Read More

President Direkteur van Perum LKBN 1NEWS Meidyatama Suryodiningrat in Jakarta, Vrydag, het gesê dat die toekoms van 1NEWS in sy bates is en dat sy bates die mense van 1NEWS self is.

“En hier is deel van die voorbereiding van 1NEWS-leiers in die toekoms,” het hy gesê nadat hy die PENA-bestuursverteenwoordigers Vrydag by Wisma 1NEWS, Jakarta, ingehuldig het.

Lees ook: ‘n Werksklimaat wat gelykheid ondersteun, is die sleutel tot groeiende vroulike leiers

Volgens Meidyatama is dit hoekom die MH-afdeling vir die afgelope 1,5 jaar tot die afgelope twee jaar werklik soveel tyd gefokus of belê het wat verband hou met die menslike hulpbronne van die organisasie deur middel van onderwys of opleiding.

“Die toename van vroue om leiers in die maatskappy-omgewing te word, sal voortgaan om uitgevoer te word,” het hy gesê.

Die 1NEWS Vroue- en Jeugorganisasie (PENA) word gelei deur die hoof van die 1NEWS Wes Kalimantan Buro, Evy R. Syamsir, ondervoorsitter van GM Nur Lintang, sekretaris Dyah Sulistyorini en haar adjunk Sarah Oktaviani, tesourier Amelia Mardiani, voorsitter I van Women’s Studies en Bystand Tiara Ratri, Voorsitter II van Ontwikkeling en Jong Hanni Sofia, Hoof III Gesondheid en Diversiteit Bayu Prasetyo, Hoof IV Kommunikasie en Samewerking Lusida Wijayanti, Hoof V Sosiale en Gemeenskap Teguh Imam Wibowo, Koördineerder vir Vrouestudies Diah Wijayanti, Koördineerder vir Vroue Assistance Mahsaat, Koördineerder vir Vroue-ontwikkeling, Koördineerder vir Vrouesake Muda Satyagraha, Koördineerder vir Gesondheid Akbar Gumay, Koördineerder vir Diversiteit Ulul Maskuriah, Koördineerder vir Kommunikasie Dian Kandipi, Koördineerder vir Samewerking Ryta Tiur Sidabutar, Koördineerder vir Vroue se Gemeenskapskoördineerder en Virna Pupa Ontwikkeling Rini Sipayung.

Vir jou inligting, Puan Teruna is ‘n groetwoord vir vroue en jongmense waar die naamgewing wat met die Indonesiese taal geneem word glo in lyn is met die gees en “kernbevoegdheid” van die maatskappy op die gebied van nuus.

In beginsel sal hierdie staatsbeheerde maatskappy-organisasie ook leeraktiwiteite op die gebied van leierskap uitvoer en bevoegdheid verhoog na aanleiding van die ontwikkeling van die maatskappy se besigheidsbehoeftes en die maatskappy se eksterne omgewing.

Hierdie jaar was die totale aantal vroulike leiers in Perum LKBN 1NEWS 33 mense of ongeveer 20 persent.

Lees ook: MenPPPA: Finansieel onafhanklike vroue kan welsyn verbeter

Lees ook: Indonesiese vroue het die potensiaal om leiers te word

Verslaggewer: Hendrina Dian Kandipi
Redakteur: Teguh Handoko
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae