Oeps, die ligging van Jungkook BTS se ouma se huis is deur die Koreaanse Welsynsinstelling versprei

  • Whatsapp
Oeps, die ligging van Jungkook BTS se ouma se huis is deur die Koreaanse Welsynsinstelling versprei


1, 1NEWS

Read More

’n Groep inwoners in ’n gebied in Yeonsan, Busan, Suid-Korea, het ’n betoging ingedien omdat hulle deur BTS- of ARMY-aanhangers gesteur is.

ARMY se konstante teenwoordigheid in die area is nie sonder rede nie, Yeonsan Welsyn Institute het ‘n kaart vrygestel wat die ligging van Jungkook BTS se ouma se ou huis aandui.

Gevolglik besoek baie ARMY’s die area elke dag, wat die bure steur.


Die kaart het uiteindelik baie betogings gekry vir die skending van die privaatheid van Jungkook BTS se familie.

Dit is later ontdek dat die kaartmaker daarvan beskuldig is dat hy nie die goedkeuring van Jungkook en die inwoners van Yeonsan gevra het nie.

Yeonsan Village Social Welfare Centre (Yeonsan Village Social Welfare Centre) en Yeonje District Community Security Council (Yeonje District Community Security Council) as diegene wat die kaart in 2021 vrygestel het, het hul verdediging aangebied.

“Terwyl ons die kaart saamgestel het, het ons voorstelle gekry om die aantal interessante elemente te vermeerder. Ons het dus besluit om liggings wat met afgode verband hou, in te sluit,” het die welsynsagentskap verduidelik.

Die kaart wys wel ‘n aantal interessante bestemmings vir toeriste, wat wissel van skoolliggings, kulturele sentrums, parke, tradisionele markte en nog baie meer.

Dan, in een deel is daar ‘n wenk wat sê: “Dit is die huis waarin Jungkook BTS se ouma gewoon het.”

Skryf die ligging van Jungkook se ouma se huis, gebaseer op die verslag AllKpop, het nie goedkeuring van die BTS maknae se familie en die inwoners van Yeonsan gesoek nie. Trouens, die resultaat van die vrystelling van die kaart het ‘n aantal privaatheidskendings veroorsaak en daar was geraas omdat baie besoekers heen en weer gekom en gegaan het om oor Jungkook se ouma se ou huis te vra.

“Ek weet nie waar sy (Jungkook se ouma) huis is nie, maar jongmense kom en begin vra. Dit is onbeskof om die spesifieke ligging van ‘n inwoner se huis in te gaan net omdat dit verwant is aan die ouma van ‘n bekende sanger,” het een inwoner gesê. .

Hierdie nuus het die ARMY dadelik aangeblaas omdat dit ‘n skending van burgers se privaatheid was. Boonop het die feit dat Jungkook twee keer ’n private woonstel verkoop het omdat sy huisadres aan die publiek gelek is, hulle selfs meer aktief gemaak het om te betoog.

(syf/syf)


Kyk ook na die volgende video’s:
.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae