Na bewering herhalende vertigopyn, oupa in Kulonprogo sterf van motorfiets val

  • Whatsapp

KULONPROGO, 1NEWS.LIVE – Daar word vermoed dat hy vertigo teruggeval het, Daliyo (60), ‘n inwoner van Margosari, Pengasih, Kulonprogo, het Vrydag (25/3/2022) geval terwyl hy motorfiets gery het. Die slagoffer het uiteindelik gesterf toe hy gehaas is Wates Hospitaal.

Read More

Die voorval het begin toe die slagoffer op ‘n motorfiets gery het met Nopol AB 5854 MC wat van oos na wes gery het. Aan die agterkant van die motorfietssitplek is ‘n sak rys.

Uiteindelik ‘n slagoffer skud en die motorfiets is buite beheer. Die slagoffer het uiteindelik met sy motorfiets in die middel van die pad geval. ’n Aantal inwoners en padgebruikers wat dié voorval gesien het, het probeer om die slagoffer te help en te systap.

Omdat sy toestand nie verbeter het nie, het inwoners PMI-beamptes gekontak. Nie lank daarna nie het PMI-beamptes opgedaag en die slagoffer na die hospitaal ontruim. Toe hy egter by die ER Wates-hospitaal aankom, is die slagoffer dood verklaar.

“Dit is waar dat daar inwoners was wat van hul motorfietse geval het, en gesterf het toe hulle na die hospitaal gehaas is,” het Kanit Gakkum by die Kulonprogo Polisie, Ipda Satya Kurnia, Vrydag (25/3/2022) gesê.

Redakteur: Kuntadi Kuntadi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae