Juventus onttrek hom van die soektog na Chelsea-verdediger en begin besef hierdie verdediger is meer belowend – Gilabola.com

  • Whatsapp
Juventus onttrek hom van die soektog na Chelsea-verdediger en begin besef hierdie verdediger is meer belowend

Juventus was glo in die paal posisie om Antonio Rudiger van Chelsea op ‘n gratis oordrag te kry.

Gekke bal – Juventus het glo onttrek uit die soektog na die handtekening van die Chelsea-verdediger Antonio Rudiger, aangesien hulle verkies om hul verdediger, Merih Demiral, te behou.

Read More

Die Duitse internasionale kontrak by Stamford Bridge sal aan die einde van die seisoen verstryk, en hy is glo gelukkig om na Serie A terug te keer nadat hy tussen 2015-’17 vir AS Roma gespeel het.

Te midde van belangstelling van Manchester United, Real Madrid en Bayern München, word gesê dat Juventus in die paal posisie is vir die 29-jarige, aangesien hulle plaasvervangers moet vind vir Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci wat die einde van hul loopbaan betree.

Maar nou die verslag van Tuttojuve het gesê dat Massimiliano Allegri se span aan die jagtog onttrek het omdat hulle nie bereid was om die oordragfooi van sowat IDR 400 miljard waarvoor sy agent gevra het, te betaal nie.

In plaas daarvan kan Juventus kies om Atalanta se bruikleennemer Merih Demiral te behou, wat hierdie seisoen daarin geslaag het om belangstelling van verskeie top-Europese klubs, insluitend Real Madrid en Manchester United, te lok danksy sy indrukwekkende vertonings in Gian Piero Gasperini se span.

Die 24-jarige Turkye internasionale is tans op ‘n seisoenlange lening by Atalanta vir IDR 52 miljard met ‘n opsie om te koop, maar Die Ou Dame Dit lyk asof hulle nou verkies om hul speler te behou eerder as om hom aan hul Serie A-teenstanders te verkoop.

Intussen het Juventus se onttrekking aan die jagtog Manchester United nou in die paal posisie geplaas vir Antonio Rudiger, met hulle wat die waarskynlikste klub is om die Duitser se hoë salariseise te kan betaal terwyl hulle ook aan die eise van sy agent se fooie voldoen.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae