Hartseer nuus! Sanger Keith Martin sterf

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Hartseer nuus wat uit die wêreld se vermaaklikheidsbedryf kom. Die legendariese Amerikaanse musikant Keith Eric Martin, ook bekend as Keith Martin, is in die ouderdom van 55 oorlede.

Read More

Met die bekendstelling van die GMA-webwerf, Vrydag (25/3/2022), het ‘n aantal bekendes ook hul medelye op verskeie sosiale media uitgespreek. Een van hulle R&B sanger Chris Lawrence.

“Hierdie nuus is skokkend. Jy gaan te gou, Keith Eric Martin. Jy sal gemis word, boetie. Jou musiek sal vir altyd in ons harte leef,” het Kris Lawrence gesê 1NEWS.LIVE van sy Facebook af.

Soos bekend is Keith Martin ‘n Amerikaanse R&B-sanger en liedjieskrywer. Hy is sedert 1995 in die musiekbedryf.

In Indonesië is Keith Martin bekend vir een van sy treffer-enkelsnitte getiteld ‘Because of You’. Daarbenewens het die man wat op 22 September 1966 gebore is, ook saam met die Indonesiese sangeres Agnes Monica gewerk. Hulle het saamgewerk aan die album ‘Whaddup A’..?!’ jaar 2005.

Dit is bekend dat Keith Martin op 25 Maart 2022 in Quezon City, Filippyne, gesterf het. Dit is bekend, Keith woon al baie jare in die Filippyne. Terwyl hy in die land was, het die internasionale sanger konsekwent saamgewerk met plaaslike Filippynse kunstenaars soos Jinky Vidal, Sheree Bautista en Luke Mirajes.

Redakteur: Dyah Ayu Pamela

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae