Hartseer nuus, akteur Roni Galoeng sterf

  • Whatsapp
Hartseer nuus, akteur Roni Galoeng sterf


Jakarta, 1NEWS

Read More

Hartseer nuus het uit die vermaaklikheidswêreld van die land gekom. Akteur Roni Hutagalung of beter bekend as Roni Galoeng is dood.

Die nuus is die eerste keer deur Tengku Tezi op sy Instagram-blad onthul. Hy het herinner aan sy tyd saam met Roni.

“Totsiens my broer, my suster, my pa, my vriende, my vriende, my vyande, my kok, my knaende, my bestuurder, my bestuurder, RONI HUTAGALUNG, wat my gemaak het, wie my gemaak het wie ek vandag is.” Tengku Tezi geskryf


Benewens Tengku Tezi, het die aktrises Tyas Mirasih en Lia Waode ook hul medelye met die afsterwe van Roni Galoeng uitgespreek.

[Gambas:Instagram]

“Bun, dankie dat jy altyd in my talent glo. Dankie dat jy vir my baklei het om in Marley te speel. Dankie dat jy glo ek kan Vina se karakter goed dra en ook ander karakters wat ek bring glo jy altyd ek kan. Dankie dat jy is ‘n bestuurder, vriend en my broer al die tyd. Dankie dat jy my gebring het om my geluk te vind. Nou is dit jou beurt om jou ewige geluk te vind, bun. Gaan jou so baie mis bun RUS IN LIEFDE @roni_galoeng,” Tyas Mirasih geskryf.

“Skielik het ek na die ingang gekyk, oomblikke voordat my suster @cqawaode my gebel het en vir my gesê het dat een van my oudste vriende gesterf het.. Ek weet nie hoekom nie.. Ek is nog steeds deurmekaar oor wat om te doen. Wat moet ek doen , Ron…,” het Lia Waode geskryf.

Roni Galoeng is in die ouderdom van 40 jaar oorlede. Hy het in verskeie rolprente gespeel soos Leer my Islam, wittebrood maagdelike bloed en spoke op skool.

Hy verskyn ook dikwels in verskeie Indonesiese sepietitels wat wissel van Si Cecep, Heart Series tot Ek is ook Moslem.

(agn/syf)


Kyk ook na die volgende video’s:
.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae