God damn dit! Hierdie man maak romp oop en skeur vrouebroekies by supermark

  • Whatsapp

TALLAHASSEE, 1NEWS.LIVE – Aksie seksuele teistering aan ‘n vrou wat inkopies doen by ‘n supermark in Florida, Verenigde State (VS) is deur ‘n man uitgevoer. Die oortreders is deur ‘n aantal mans in ‘n hewige stryd gevang totdat die polisie opgedaag het.

Read More

Hierdie voorval het Sondag (20/3/2022) by ‘n Walmart-supermark in die noordweste van Miami-Dade, Florida, plaasgevind en op sosiale media gegaan. Die beeldmateriaal wys hoe die oortreder in opstand kom toe ‘n aantal mans hom arresteer.

’n Groot man het probeer om die aanvaller met sy arm te verwurg, terwyl twee ander besoekers hom probeer beveilig het. Die oortreder, wat ‘n wit broek en ‘n wit top aangehad het, het aanvanklik weerstand gebied en in opstand gekom en uiteindelik ingegee.

Die polisie wat opgedaag het, het daarin geslaag om Bredan Harvey (28) in hegtenis te neem en aan te hou. Hy sal teregstaan ​​op verskeie aanklagte van poging tot verkragting.

Redakteur: Cahya Sumirat

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae