Die verbetering van die kwaliteit van Hajj-dienste, vise-president moedig BPKH aan om beleggingsinstrumente te hersien

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Visepresident (Wapres) Ma’ruf Amin moedig die Hajj Finansiële Bestuursagentskap (BPKH) aan om die kwaliteit van Hajj-dienste te verbeter deur die bestuur van Hajj-fondse te verwesenlik wat voordele vir die mense, nasie en land op ‘n volhoubare wyse kan bring. Hy het BPKH gevra om die beleggingsinstrumente vir Hajj-fondse te hersien.

Read More

“By hierdie geleentheid wil ek graag twee dinge beklemtoon waaraan BPKH aandag moet gee. Eerstens moet BPKH in diepte bestudeer en verskeie opsies vir Hajj-beleggingsinstrumente kies wat werklik ‘n impak het op die verbetering van die kwaliteit van die implementering van die pelgrimstog,” het Ma’ruf gesê toe hy ‘n hoofspreker by die 2022 Global Islamic Investment Forum was. (GIIF), Vrydag (25/25). 3/2022).

Ma’ruf het bygevoeg dat belegging in sektore wat die suksesvolle implementering van die pelgrimstog ondersteun, naamlik verblyf, vervoer en klaargemaakte maaltyd en dienste, uitgevoer moet word deur sy hoofdoel, naamlik die verbetering van dienste aan Indonesiese pelgrims, te prioritiseer.

Daarbenewens het die visepresident versoek dat BPKH ook aanpassings moet ondersoek wat gemaak moet word in die organisasie van die post-Covid-19 Hajj-pelgrimstog, byvoorbeeld met betrekking tot gesondheidsdienste, insluitend of daar ‘n geleentheid is vir Hajj-belegging in beleggingsinstrumente in hierdie veld.

“Tweedens vra ek BPKH om ’n in-diepte studie te doen van verskeie beleggingsalternatiewe wat volhoubaar, veilig is, omgewings-, maatskaplike en bestuursbeginsels prioritiseer, en die ontwikkeling van Islamitiese maatskaplike finansies (Islamitiese Maatskaplike Finansies) aanmoedig,” het hy gesê.

Redakteur: Aditya Pratama

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae