Die OTM-inbraak in Bogor misluk, die polisie het die oortreders gejaag

  • Whatsapp

BOGOR, 1NEWS.LIVE – Die Bogor-polisie se verkeerseenheid het die inbraak van ‘n OTM-masjien op Jalan Jakarta-Bogor, Cibinong-distrik, Bogor Regency gedwarsboom. Daar was ’n jaagtog tussen die polisie en die oortreders.

Read More

Kasatlantas Polres Bogor AKP Dicky Anggi Pranata het gesê die voorval het begin met inwoners wat Donderdagaand (24/3/2022) na Polisiepos 10B voor Cibinong City Mall gekom het. Inwoners het berig dat hulle ‘n verdagte silwer Avanza-motor naby ‘n OTM gesien het.

“Die ooggetuie het erken dat hy vonke van binne die OTM gesien het, wat sterk vermoed word dat die oortreder probeer sweis het,” het Dicky Vrydag (25/3/2022) by bevestiging gesê.

Na ontvangs van die verslag het die polisie dadelik na die toneel gehaas. Met die kennis van die aankoms van die polisie, het die oortreders dadelik in die motor geklim en in die rigting van Jakarta gegaan.

Redakteur: Reza Fajri

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae