Clarissa Tanoesoedibjo sê die rol van OTT vir Indonesiese rolprentverspreiding begin toeneem

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die teenwoordigheid van Vision+ as een van die OTT-platforms, is hier om verskeie interessante inhoud en programme vir die Indonesiese mense aan te bied, veral vir die duisendjarige generasie en generasie Z.

Read More

Dit is nie net ‘n alternatiewe metode om skouspel en vermaak te kry nie. Clarissa Tanoesoedibjo, Besturende Direkteur van Vision+, het gesê dat die rol van OTT-platforms, veral plaaslike spelers soos Vision+, eintlik toeneem vir die verspreiding en uitstalling van Indonesiese filmwerke.

“Ek sien die rol van OTT vir die verspreiding van ons (Indonesiese) rolprente het weer begin styg, dit het op ‘n hibriede manier begin,” het Clarissa gesê toe sy ontmoeting 1NEWS.LIVE by die 2022 Indonesiese Film Agency Congress, Vrydag (25/3/2022) in Wes-Jakarta.

In ooreenstemming met die toenemende en belangrike rol van OTT-platforms in terme van verspreiding en uitstalling van filmwerke aan gehore, het Clarissa gesê dit is ‘n wonderlike geleentheid vir kunstenaars in die Indonesiese filmbedryf om meer en meer te bestaan ​​omdat die media-afsetpunte meer en meer word. meer.

“Dit het nou weer hibried begin word, dit is ‘n selfs groter geleentheid vir vervaardigers en kunstenaars om te werk. Want nou is die variasie baie groot en daar is baie alternatiewe platforms,” het hy kortliks gesê.

Redakteur: Dyah Ayu Pamela

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae