Andrew Robertson begin leierskap-mentaliteit toon sedert Gini Wijnaldum weg is – Gilabola.com

  • Whatsapp
Andrew Robertson begin leierskapmentaliteit toon sedert Gini Wijnaldum se vertrek

Andrew Robertson, heelagter van Liverpool, dien ook as kaptein van die Skotland se nasionale span.

Gekke bal – Joernalis Die tye Paul Joyce het gesê dat Andrew Robertson, heelagter van Liverpool, nou sy leierskapsgees in Jurgen Klopp se span begin wys het sedert die vertrek van die Nederlandse middelveldspeler Georginio Wijnaldum in die somer van 2021.

Read More

Inderdaad, Georginio Wijnaldum is ‘n sleutelspeler vir Die Reds beide op en van die veld af, met hom selfs die kapteinsband gegee toe Jordan Henderson, James Milner en Virgil van Dijk teen die einde van die 2020/2021-seisoen langs die kantlyn was.

Die beseringsstorm wat Jurgen Klopp se span verlede seisoen geteister het, het daartoe gelei dat hulle hard gewerk het om mee te ding vir ‘n top-vier-eindpunt in die Premierliga, en die Nederlandse internasionale middelveldspeler het bewys dat hy baie belangrik in die middelveld is met sy hardnekkige vorm en leierskap.

Na sy vertrek na PSG verlede somer, het Andre Roberson nou opgetree met die 28-jarige wat die meer vokale speler op die veld is, ‘n leierseienskap wat dalk nie soveel van ‘n verrassing sal wees nie aangesien hy tans die kaptein van die Skotland is. nasionale span.

Joernalis Die tye Paul Joyce op die YouTube-kanaal gesê Kenn7“Ek dink nog ’n speler vir my, wat mense erken is ’n goeie speler, maar Andy Robertson het dit hierdie seisoen na ’n ander vlak geneem. Hy het hierdie somer by die kaptein se groep aangesluit, die leiersgroep toe Wijnaldum vertrek het en hy het baie gereeld instruksies vir Liverpool in die wedstryde gegee.”

Jurgen Klopp se span was tot dusver hierdie seisoen ‘n model van bestendigheid, want hulle is steeds aktief in vier kompetisies nadat hulle die Carabao-beker in Februarie gewen het en steeds om die Premierliga-, Liverpool- en FA-bekertitels meeding.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae