6 wenke om die ou mark in Tangerang te besoek, geskik vir kulinêre en historiese toerisme

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Vir liefhebbers van kulinêre toerisme, moet jy die volgende 6 wenke ken om die Tangerang Ou Mark te besoek. Die Ou Mark, Tangerang City is beslis nie meer ‘n vreemde plek vir sommige inwoners nie.

Read More

Ja, hierdie area is ‘n kulinêre toerismesentrum geleë op Jalan Kisamaun, RT 001 RW 006, Ou Mark, Tangerang-distrik, Tangerang City. Besoekers kan op soek is na verskeie soorte kookkuns met die konsep van straatkos, wat van middag tot aand beskikbaar is. Hierdie plek is oor naweke al hoe meer vol mense.

Verskeie soorte kookkuns word in hierdie mark verkoop. Sy strategiese ligging maak dat die Ou Mark van Tangerang City tot nou toe nooit leeg is van besoekers nie.

Trouens, die kenmerke van hierdie mark word gehandhaaf en is welbekend as ‘n kulinêre toerismebestemming, veral straatkos. Omdat dit in die Chinatown-omgewing geleë is, is daar rondom hierdie plek ook verskeie pagodes, insluitend Boen Tek Bio, Boen San Bio en Boen Hay Bio.

Aangehaal deur 1NEWS.LIVE uit verskeie bronne, Saterdag (19/3/2022), is die volgende 6 wenke om Tangerang Ou Mark te besoek.

1. Dra gemaklike klere

Die eerste wenk om hierdie kulinêre toerismesentrum te besoek, is om gemaklike klere te dra, veral as jy ’n volle dag by Tangerang Ou Mark gaan deurbring. Nie sonder rede nie, want Tangerang is bekend as ‘n stad met warm weer.

Die dra van lospassende hemde en broeke sal die hitte van die weer aansienlik verminder. Moenie vergeet om ook ‘n hoed en sonbril of ‘n sambreel te dra om jou stap hier te ondersteun nie.

2. Bring ‘n kamera

Ontspanning na die kulinêre sentrum sowel as ‘n geskiedkundige toer deur die Tangerang Ou Mark is onvolledig as jy nie ‘n kamera saambring nie. Dit was niks anders as om foto’s as ‘n aandenking te neem of pragtige oomblikke daar vas te vang nie. Die rede is dat daar baie interessante en Instagramable foto-objekte is wat jy hier kan kry.

Begin van legendariese kulinêre handelaars, ou winkels, tot verskeie historiese terreine soos ‘n pagode, die Benteng Heritage Museum, tot die Kalipasir Jami-moskee. Elke hoek van hierdie plek is gewaarborg om ‘n interessante foto-plek te wees.

3. Kom die naweek

Een van die goeie dae om na hierdie toeristeplek te kom is die naweek of naweek. Die rede is dat die bestuurder van die Ou Mark in samewerking met die Tangerang City-regering Jalan Kisamaun doelbewus voor die mark gesluit het om elke Saterdagaand as ‘n spesiale kulinêre aand te dien. Op daardie tydstip is daar gewoonlik optredes van verskillende soorte vermaak, veral lewendige musiek. Dit maak die atmosfeer oor naweke meer lewendig as ander aande.

Redakteur: Vien Dimyati

Deel artikels:


.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae