Wen die burgeroorlog teen die Minions, Bagas/Fikri tot by die All England-eindstryd

  • Whatsapp
Wen die burgeroorlog teen die Minions, Bagas/Fikri tot by die All England-eindstryd


Jakarta (1NEWS) – Indonesiese mans-dubbelspel Bagas Maulana/Muhammad Shohibul Fikri het daarin geslaag om ‘n verrassing te skep deur deur te dring na die All England-eindstryd nadat hy die burgeroorlog teen Kevin Sanjaya Sukamuljo/Marcus Fernaldi Gideon in die halfeindstryd in Birmingham, Engeland, gewen het, Saterdag.

Read More

Hoewel die Kevin/Marcus-paar, wat bekend is as Minions, seniors in die Indonesiese pluimbal-nasionale opleiding en wêreldnommer een is, het Bagas/Fikri, wat 28ste beklee is, hul teenstander met ‘n telling van 22-20, 13-21 omvergewerp. 21-16 in ‘n geveg wat 58 minute geduur het.

“Wat seker is, is dat ons gelukkig is om vir die eerste All England-eindstryd te kwalifiseer. Ons het dit nie verwag nie, en ons was verbaas om vir die eindstryd te kon kwalifiseer,” het Bagas gesê soos gerapporteer deur die BWF-verslag oor sy amptenaar webwerf.

Bagas/Fikri het in die eerste wedstryd aggressief voorgekom deur voortdurend druk deur middel van sms toe te pas, hul seniors te nooi om pragtige kort tydrenne te speel en vinnig punte op te bou om 18-6 voor te loop.

Maar die Minions het strategie verander deur teenaanval en suksesvol met 16-19 ingehaal. Bagas/Fikri, wat oorspronklik te gretig was om aan te val, het die tempo van die wedstryd verlaag en die voortou herwin totdat die openingswedstryd verby was.

In die tweede wedstryd was dit die Minions se beurt om die tempo van die wedstryd te beheer en kon Bagas/Fikri se weerstand kortstondig beëindig om die beslissende wedstryd te dwing om gespeel te word.

Lees ook: Bagas/Fikri het die wêreldkampioene tot die eerste All England-halfeindstryd geklop
Lees ook: Minions is veerkragtig vir die halfeindronde van All England 2022

Die Bagas/Fikri-wedstryd in die derde wedstryd het meer geduldig en beheersd geraak. Desondanks het hulle steeds hardnekkig gespeel en opeenvolgende smashes aangebied wat die Minions moeilik was om te voorsien.

“Ons wedstryd was redelik goed, die eerste wedstryd het redelik goed gegaan. Maar in die tweede wedstryd het ons fokus verloor, en die punte was ver agter. Ons het in die derde wedstryd probeer opstaan ​​om dinge om te keer. Ons het probeer aanhou tot die einde,” het Fikri gesê.

By die diens van Minions wat meer ervare is en die All England drie keer gewen het, het Bagas/Fikri nie spesiale voorbereidings getref nie omdat hulle gewoond was om saam te oefen terwyl hulle by die Cipayung Nasionale Opleidingsentrum was.

“Ons oefen saam in Indonesië, as ’n span, so ons probeer om te speel soos ons tydens oefening gedoen het,” het Fikri gesê.

Hierdie uitslag dra by tot die meerderwaardigheid van die Bagas/Fikri-byeenkomsrekord oor Kevin/Marcus tot 2-0. Hul eerste oorwinning is aangeteken toe hulle in die tweede ronde van die Denemarke Ope 2021 ontmoet het.

Die 114de uitgawe van die All England-mansdubbelspel-eindstryd het die potensiaal om te gebeur Alle Indonesië finaalsolank Bagas/Fikri die wêreld nommer twee-paar Hendra Setiawan/Mohammad Ahsan ontmoet.

Voordat dit egter gebeur, moet Hendra/Ahsan eers deur die halfeindronde gaan deur die mansdubbelspel van China, He Ji Ting/Tan Qiang, te verslaan.

Lees ook: Ondanks dat hulle nie fiks is nie, kwalifiseer The Daddies vir die All England-halfeindstryd
Lees ook: Indonesiese mansenkelspel val in die kwarteindronde van die All England 2022

Verslaggewer: Roy Rosa Bachtiar
Redakteur: Gilang Galiartha
KOPIEREG © 1NEWS 2022

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae