President Jokowi is geskeduleer om na Bali te gaan, Ope Internasionale Forum vir die 144ste Sessie van die IPU

  • Whatsapp

JAKARTA, 1NEWS.LIVE President Joko Widodo geskeduleerde werksbesoek aan Bali, Sondag (20/3/2022) môre. Die President is geskeduleer om die internasionale forum vir die 144ste Sessie van die Inter-Parlementêre Unie (IPU) by die Bali Internasionale Konvensiesentrum (BICC) Nusa Dua, Bali, te open.

Read More

In hierdie aktiwiteit, Jokowi sal persoonlik sowat 1 000 afgevaardigdes van 115 lande ontvang wat die 144ste Sessie van die IPU in Nusa Dua bygewoon het.

“Die 144ste IPU in Bali sal op 20 Maart 2022 deur president Jokowi geopen word. Hierdie aktiwiteit sal op 24 Maart 2022 eindig,” het gesê Speaker van die Huis van Verteenwoordigers Mev Maharani tydens ‘n perskonferensie by BICC Nusa Dua, Saterdag (19/3/2022).

Ten einde voor te berei vir die koms van die President, het ‘n aantal troepe veiligheidsparameters by die geleentheidsplek en die omliggende gebied voorberei.

Nie net sekuriteit nie, gesondheidsprotokolle word ook streng geïmplementeer om die risiko van die verspreiding van Covid-19 te verminder.

Alle deelnemers wat aan die 144ste Sessie van die IPU deelgeneem het, insluitend die joernaliste wat die aktiwiteite dek, het ‘n Covid-19 PCR-toets ondergaan. Nie net dit nie, deelnemers aan die geleentheid moet maskers dra en afstand hou.

Eenhede om hande te was en die gebruik van handreiniger is ook beskikbaar in elke hoek van die kamer.

Indonesië bied die 144ste sessie van die IPU aan wat van 20–24 Maart 2022 in Nusa Dua, Bali, sal plaasvind. Later sal die voorsitter van die DPR, Puan Maharani, die hele vergadering by die 144ste sitting van die IPU voorsitter wees.

Redakteur : Donald Karouw

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae