Osimhen 4 doele in 2 wedstryde, Napoli is nou gelyk aan AC Milan punte met 8 weke oor – Gilabola.com

  • Whatsapp
Osimhen 4 doele in 2 wedstryde, Napoli is nou gelyk aan AC Milan punte met 8 weke oor

Victor Osimhen het sy 10de en 11de doele in Serie A hierdie 2021/22-seisoen aangeteken nadat hy twee keer in 11 minute in die tweede helfte van die Napoli-teen Udinese-wedstryd aangeteken het en die Partenopei op punte met AC Milan gebring het.

Read More

Nog agt weke van die Italiaanse Liga is verby en die mededinging boaan die puntelys word al hoe strawwer nadat Napoli 63 punte gewen het, soveel as die Rossoneri se versameling punte, hoewel met meer wedstryde, 30 keer.

Milan is net ‘n paar uur weg van die onderkant van Cagliari en is geneig om ‘n oorwinning te behaal om 3 punte voor Napoli te beweeg, maar terwyl dit nog moet gebeur, sal Luciano Spalletti se manne hierdie vreugde geniet terwyl hulle kan.

Boonop sal Inter, wat vier punte agter hulle is, 59, binne ‘n paar uur teen die moeilike teenstanders Fiorentina te staan ​​kom en daar is altyd ‘n kans dat Simone Inzaghi se manne daarin sal slaag om die drie punte te gryp wat die gaping na Napoli gesluit het met ‘n wedstryd in hand.

Tesame met Juventus (56) in die vierde plek, sal die kompetisie vir die Scudetto hierdie seisoen ‘n wedren wees wat vier spanne gelyktydig betrek.

Die wedstryd tuis teen Napoli het begin met ‘n verrassingsdoel van Gerard Deulofeu, ‘n voormalige Barcelona-speler wat na Everton, Sevilla en Milaan gereis het voordat hy na Camp Nou teruggekeer het, en uiteindelik weer aan Udinese verkoop is. Gelukkige twee doele van Victor Osimhen verseker oorwinning vir die Partenopei.

Dit was die Nigeriese ster se nommer 10 en nommer 11 doele, en het reeds verlede seisoen sy telling in die Italiaanse Liga oortref.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae