Die regering gee spesiale aandag aan e-sport, begin om ‘n skool buitemuurse program te word – Bekendes.Id

  • Whatsapp
Die regering gee spesiale aandag aan e-sport, begin om 'n skool buitemuurse program te word - Bekendes.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Die potensiaal en vermoë van Indonesiese spelers in die eSport-wêreld blyk vinnig te groei.

Read More

Indonesië, wat in verskeie internasionale speltoernooie aangeteken is, was die wêreldkampioen. Voorheen het Indonesië ook die nasionale klaskampioen gewen.

Aangesien die hoë potensiaal en talent van jong Indonesiese spelers gesien word, bied die regering toenemend werklike ondersteuning om Indonesiese eSports na die wêreldvlak te stoot. Een van hulle, soos gesê deur Arsya, projekbestuurder van Yamisok Tech Indo, dat die regering tans ‘n amptelike PB eSport-instelling gevorm het.

“Die stigting van PB eSport is een van die regering se stappe om eSport te ondersteun. PB eSports het alles begin organiseer, byvoorbeeld die maak van ‘n nasionale eSport-kalender, profilering en allerhande dinge. Hierdie PB eSport sal toesig hou oor atlete en professionele persone om meer te kan ontwikkel,” het Arsya gesê tydens die Real Action Podcast-uitsending ‘This is a Profession About eSports x Millennials!’ op die Perindo Party Youtube-kanaal, Saterdag (19/3/2022).

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae