Arsenal het Bukayo Saka vir 2 minute verloor nadat hy deur ‘n Aston Villa-verdediger geklop is – Gilabola.com

  • Whatsapp
Arsenal het Bukayo Saka vir 2 minute verloor nadat hy deur 'n Aston Villa-verdediger geklop is

Arsenal se doelskieter Bukayo Saka het vlugtig vir twee minute van die veld verdwyn nadat hy deur die Aston Villa-verdediger geklop is, net vier minute nadat hy Saterdag teen Aston Villa in die Premierliga-wedstryd aangeteken het.

Read More

Mikel Arteta het gejuig toe hul 20-jarige die bal van die rand van die boks af teruggedruk het, want ‘n wilde bal is pas deur die gasheer skoongemaak en sy skoot het die doelwagter Emiliano Martinez afgerond.

Dit was ‘n baie belangrike doel vir Arsenal en sal waarskynlik die enigste doel van Saterdagaand (19/3) op Villa Park wees, aangesien die Reds ‘n pad terug soek na wenpaaie en hulself in die topvier van die Premierliga vestig. ná ‘n 0-2 nederlaag in die hande van Liverpool, in die middel van die week.

Arteta sal nie die jong Argentynse doelskieter Gabriel Martinelli en sy hoofdoelwagter Aaron Ramsdale, behalwe Japan se Takehiro Tomiyasu, vir die wedstryd tuis teen Aston Villa kan speel nie. Martinelli is siek, Ramsdale het ‘n heup, Tomiyasu het ‘n kuit.

Arsenal het gelyk of dit ‘n algehele voordeel bo Steven Gerrard se manne gehad het, wat die bal tot 58% oorheers het, met vier pogings om aanvalle te hê met twee van hulle op die teiken en een wat ‘n doel was.

Terselfdertyd het die Gunners-verdediging daarin geslaag om die leërskare te dwing om tevrede te wees met geen pogings en geen skote teen die rugsteundoelwagter Bernd Leno nie. Die telling was steeds 0-1 tot voordeel van Arteta se span toe dié nuus voor die tweede helfte opgelaai is.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae