Suster is weer swanger, Syahrini word gebid om binnekort ‘n baba te hê

  • Whatsapp
LambeTurah Official Website

1NEWS.LIVE – Syahrini se suster, Aisyahrani, het berig dat sy nog een vertroue van die Almagtige gekry het. Daardie oortuiging is dat Aisyahranu weer met ‘n kind geseën is.

Read More

Hierdie goeie nuus is deur Aisyahrani op haar Instagram oorgedra. In haar Instagram-plasing het Aisyarani berig sy is swanger met haar derde kind.

“Alhamdulillah, 16 Maart 2022, o Allah, ek voel nie my ouderdom het toegeneem nie, miskien is dit wat ek deurgemaak het nie al waarmee jy tevrede is nie, maar in die res van my lewe wil ek iemand wees vir wie jy lief is meer en is tevrede met diegene wat nader aan jou is, meer gehoorsaam is en ook wat jy meer liefhet, O ALLAH,” het Aisyahrani op haar Insatgram oopgemaak.

“O Allah, mag ek in die res van my lewe ‘n nuttige persoon word vir ander sodat ek deur die profeet MUHAMMAD SAW geliefd kan word.

Moenie vergeet nie Aisyahrani bid ook vir haarself. Mag hy altyd deur God beskerm word. Hy bid ook dat hy ‘n beter mens as voorheen kan word.

“Soos ek ouer word, hoop ek ek kan ‘n beter mens word as voorheen, ‘n beter vrou, ‘n beter ouer/ma, ‘n beter kind, ‘n beter skoonseun, en ‘n beter suster. wees ‘n beter tannie, ook wees ‘n beter vriend,” het hy weer gesê.

“O Allah, mag ek in die res van my lewe ‘n nuttige persoon word vir ander sodat ek deur die profeet MUHAMMAD SAW geliefd kan word.

Toe sy aankondig dat sy weer swanger is, het Aisyahrani ook die beste gebede vir haar suster, Syahrini, gedoen sodat sy vinnig ‘n baba kan kry.

“Al die geheime en wil van ALLAH, mense kan net probeer bid. Dit is verpligtend om te glo as Allah beter weet as al sy skepsels wanneer is die regte tyd vir hom om hierdie geskenk te gee. (“En nie ‘n blaar val nie maar Hy weet dit (ook) … al-An’aam: 59)” het hy weer gesê.

“En vandag, op my blye dag, bid ek vir bloedskande, sodat jy my gou kan inhaal. Om kinders te hê, is die hofmakery verby, nê, sus? mag Allah se bloedskande ook die onderhoud van ‘n kind versnel met wie Allah tevrede is met Amen en ook vir alle vroue regoor die wêreld wat op sy genade wag, mag Allah hierdie jaar hul gebede aanvaar Amiiinnn Dankie vir jou woorde en gebede vir my vanaf alle familie en vriende Mag Allah ook die beste vir almal gee,” het hy gesê.

Voorheen het Aisyahrani reeds twee tweelinge gehad, die Koning en die Koningin. Sy seun word ook dikwels genooi om saam met Syahrini vakansie te hou en word deur Syahrini as sy eie kind beskou.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae