8 portrette van Jennifer Bachdim se ouerhuis in Duitsland, unieke konsepte sonder grense

  • Whatsapp
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

1NEWS.LIVE – Jennifer Bachdim het saam met haar man en kinders in Bali gewoon sedert sy met Irfan Bachdim getroud is. Die impak van die pandemie het veroorsaak dat Jennifer Bachdim verlange na haar ouers en haar tuisdorp in Duitsland moes verduur. Ná drie jaar kon dié ma van drie kinders eers na Duitsland terugkeer.

Jennifer Bachdim het gister aan die einde van 2021 haar drie kinders na Duitsland gebring sonder om deur Irfan Bachdim vergesel te word. Die oomblik van hul besoek aan Duitsland is op Team Bachdim se YouTube-kanaal gelaai. Hulle het Kersfees en Nuwejaar in Duitsland saam met Jennifer se ouers en suster gevier.

Vanuit die vlog kan netizens ‘n portret van Jennifer Bachdim se ouerhuis in Duitsland sien. Die koshuis waar Jennifer Bachdim woon voel warm met skakerings van beige. Uniek het die huis nie ‘n sitkamer nie. Sodra jy die voordeur oopmaak, sal jy dadelik begroet word met trappe wat na die kamers op die boonste verdieping lei. Gaste wat kom sal direk na die gesinskamer verwys word wat glo nie ‘n afskorting met die eetkamer en kombuis het nie.

Die styl en ontwerp van die huis wat deur Jennifer Bachdim se ouers besit word, verskil baie van die meeste Indonesiese huise. Maar sonder die afskorting voel die huis eintlik baie huislik en gemaklik.

Kom ons gaan reguit na die portret van Jennifer Bachdim se ouerhuis in Duitsland, wat 1NEWS.LIVE uit Team Bachdim se YouTube saamgestel het.

1. Voorkant

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Die huis wat aan Kiyomi se grootouers, Kenji, en Kiyoji behoort, word oorheers deur warm beige kleure. ’n Mediumgrootte motorhuis met ’n oop ontwerp lyk langs die huis. Om by die hoofdeur uit te kom is daar verskeie trappe wat verby moet word.

2. Trappe na die Kamer

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Sodra deur die hoofdeur, sal ‘n bruin trap jou dadelik verwelkom. Hierdie trappe lei na die boonste kamers. Hierdie kamer is deur Jennifer Bachdim en haar kinders bewoon terwyl hulle in Duitsland was.

3. Gesinskamer

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Jennifer Bachdim se ouerhuis is nie toegerus met ‘n sitkamer nie. Die eerste kamer nadat jy die huis binnegekom het, is die gesinskamer. Toegerus met ‘n sagte bank en televisie, lyk hierdie gesinskamer gemaklik en warm.

4. Sonder grense

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Die gesinskamer is sonder ‘n afskorting gemaak. Sodat die etenstafel en bank in die gesinskamer op dieselfde plek is. Die vloer in die huis is van warm bruin hout.

5. Kombuis

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Die kombuis is ook geïntegreer met die etenstafel en gesinskamer. Alhoewel nie so ruim nie, is Jennifer Bachdim se ouers se kombuis toegerus met ‘n verskeidenheid gesofistikeerde kombuistoerusting. Een van hulle is hierdie wafelmaker. In hierdie kombuis berei Jennifer se ma kos vir die hele gesin voor. Terwyl hy in Duitsland was, het Kiyomi ook entoesiasties vir ouma gehelp om te kook.

6. Etenstafel

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Die etenstafel in die huis het nogal baie funksies. Nie net as eetplek saam met familielede nie, maar ook as speelplek. Die etenstafel met sagte stoele is verskeie kere deur Kiyomi en Kenji gebruik om te speel.

7. Agterplaas

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Alhoewel die binnekant van die huis nie te wyd is nie, is die agterplaas redelik ruim. Daar is ‘n spesiale kamer in die agterste area van die huis wat as ‘n ontspanningskamer funksioneer. Hierdie kamer is ontwerp met heeltemal wit meubels met glasmure. Voel soos om in Santorini, Griekeland te wees wanneer jy op hierdie plek ontspan.

8. Swembad

Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)
Jennifer Bachdim se ouerhuisportret (YouTube-span Bachdim)

Die agterkant van die huis is ook redelik ruim. Daar is selfs ‘n swembad ook. Die swembad is nie te groot nie, maar baie gemaklik en lekker om te swem. Met die eerste oogopslag lyk die swembad in die agterplaas soos ‘n groot bad. Hierdie swembad kan ook oop- en toegemaak word. Kiyomi en Kenji het tyd gehad om in die winter te voel swem in die agterplaas.

So dit is ‘n portret van Jennifer Bachdim se ouerhuis in Duitsland. Dit het ‘n ander ontwerp en styl as Indonesiese huise, maar die houtvloerhuis lyk baie gemaklik en baie huislik. Wat dink jy?

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae