Wes-Papoea-polisie tesame met polisiepatrollie Roetine Voorkom opgaar van kookolie

  • Whatsapp

MANOKWARI, 1NEWS.LIVEWes-Papoea-polisie tesame met al die Polres-geledere, versterk markbedrywighede op ‘n gereelde basis. Hierdie operasie is om opgaar te voorkom kookolie wat lei tot skaarste in die mark.

Read More

Die hoof van openbare betrekkinge van die Wes-Papoea-polisie, Kombes Pol. Adam Erwindi, het gesê dat volgens die opdrag van die polisiehoof, inspekteur-generaal van polisie, Tornagogo Sihombing, die voedseltaakspan van die Wes-Papoea-polisie met die regering gekoördineer het tegniese agentskappe om gesamentlik toesig uit te voer.

“Die Wes-Papoea-polisie het saam met die streekpolisie beweeg om die regering te help om die opgaar van kookolie te voorkom. Dit is in ooreenstemming met die opdrag van die nasionale polisiehoof wat deur die Wes-Papoea-polisiehoof opgevolg is,” het Adam gesê. in Manokwari, Woensdag (16/3/2022).

Hy het gesê dat die Wes-Papoea-polisie ‘n vinnige klagtediens geopen het om openbare klagtes te ontvang as hulle opgaar- of kookoliepryse buite die normale omvang vind.

“Die mense van Wes-Papoea kan by die Wes-Papoea-polisie se vinnige klagtediens by nommer 110 aanmeld of by die naaste Polisiepos aanmeld as hulle opgaar of verkoop van kookolie vind teen pryse wat nie billik is as die normale prys nie,” het hy gesê.

Redakteur: Kurnia Illahi

Deel artikels:

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae