Virale, Ojol-bestuurder gaan desperaat alleen verby op die MotoGP-paradebaan – Bekendes.Id

  • Whatsapp
Virale, Ojol-bestuurder gaan desperaat alleen verby op die MotoGP-paradebaan - Bekendes.Id


JAKARTA, 1NEWS.LIVE – Hierdie aanlyn ojek-voertuig het skielik viraal geword omdat dit Woensdag (16/3) alleen op die MotoGP-paradebaan in Djakarta verbygegaan het. In ‘n video wat op Instagram sirkuleer, ry aanlyn motorfietstaxibestuurders alleen verby nadat die paradebaan gesluit is.

Read More

Dié ojolbestuurder kan egter nog verbykom voor die paradegroep opdaag. Die optrede van ojol-bestuurders het ‘n hartlike verwelkoming ontvang van inwoners van Jakarta wat op die groep gewag het. Die bestuurder het terloops met ‘n wuif na inwoners langs die pad geantwoord. Die video is opgeneem rondom die Tosari Busway-stop nie ver van die Kempinski Hotel, Jalan MH Thamrin, Sentraal-Jakarta nie.

(Nehemyah Dadi)

.

Related posts

Maak 'n opvolg-bydrae